Μπιφτέκια κοτόπουλο με βρώμη , γεμιστά με ανθότυρο

Μια νοστιμότερη εκδοχή της κλασικής συνταγής για μπιφτέκια κοτόπουλο. Για όσους τολμηρούς,θέλουν να πειραματιστούν!!
Υλικά
500 γρ. άπαχο κιμά κοτόπουλου
1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο
1 ντομάτα τριμμένη
1κ.σ ελαιόλαδο
1 αυγό
1 κ.γ ξύδι
1 κ.γ μουστάρδα
1κ.γ ρίγανη
4 κ.σ νιφάδες βρόμης
1 κ.σ μαϊντανό
1 κ.γ πάπρικα
½ κ.γ μπούκοβο
150 γρ ανθότυρο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ τον κιμά
- Τρίβουμε στο παχύ μέρος του τρίφτη την ντομάτα και το κρεμμύδι
- Τα προσθέτουμε στο μπολ
- Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το ανθότυρο
- Ζυμώνουμε με τα χέρια καλά το μείγμα
- Το αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξει για μισή ώρα
- Λαδώνουμε καλά ένα ταψάκι
- Πλάθουμε τα μπιφτέκια ,περίπου 120-130 γρ, στο κέντρο τους βάζουμε ένα μπαστουνάκι ανθότυρο
- Ψήνουμε στους 170 0 C για περίπου 50 λεπτά
Εναλλακτικά ψήνουμε και στο air fryer αν διαθέτουμε ή σχαροτήγανο και από τις 2 πλευρές
Διατροφική Αξία:
429 kcal
Υδατάνθρακες: 11,2 g
Πρωτείνες: 39 g
Λιπαρά: 24,5 g
Φυτικες ίνες; 1 g