- Μετρήσεις, Για Ακριβή Αποτελέσματα ξεκινώντας Σωστά - Nutripass
Email: info@nutripass.gr
Email: info@nutripass.gr
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Μετρήσεις

Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού

Στη Nutripass θέλοντας να προσφέρουμε ακριβείς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, συμβαδίζουμε με την πρόοδο της τεχνολογίας όντας εξοπλισμένοι με μηχανήματα τελευταίας γενιάς.

 

Τα σύγχρονα και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματά μας, έχουν ως μέλημα την ακριβή μέτρηση του Βασικού Μεταβολισμού του ατόμου αλλά και την Πλήρη Ανάλυση της Σωματικής του Σύστασης.
Ετσι επιτυγχάνουμε την ολοκληρωμένη αξιολόγηση της κατάστασης του ατόμου αλλά και την ακριβή επιτυχία στις παρεμβάσεις μας.

 

Επιπλέον διαθέτουμε και άλλο βοηθητικό εξοπλισμό για τη διερεύνηση και οπτικοποίηση διαφόρων παραμέτρων της Υγείας και της Σωματικής Σύστασης.

Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού με το Fitmate GS Canopy

Η σύγχρονη διαιτολογική πρακτική και τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα να παρακάμψουμε εκτιμήσεις μέσω εξισώσεων για τον γενικό πληθυσμό και να μετρήσουμε ακριβώς τον Βασικό Μεταβολισμό μέσω της τεχνικής της έμμεσης θερμιδομετρίας. Ο Βασικός Μεταβολισμός (ΒΜR) είναι το ελάχιστο ποσό ενέργειας που απαιτείται για τη διατήρηση των βασικών λειτουργιών του οργανισμού στη ζωή και γίνεται διάγνωση μέσω της μέτρησης για το αν είναι γρήγορος, φυσιολογικός ή αργός. Δείτε Περισσότερα

Tanita MC780

Ανάλυση Σύστασης Σώματος

H Πλήρης Σωματική Ανάλυση γίνεται με τον Πολυσυχνοτικό Αναλυτή Σύστασης σώματος Tanita MC 780 της Serinth για ακριβή, συνολική και τμηματική σύσταση σώματος. Η μέτρηση πραγματοποιείται με τη μέθοδο της βιοηλεκτρικής εμπέδησης (DSM-BIA) για κάθε τμήμα του σώματος με χρήση 3 διαφορετικών συχνοτήτων ( 5kHz, 50kHz, 250kHz ) σε κάθε ένα από τα 5 τμήματα του σώματος μέσω τετραπολικών ηλεκτροδίων αφής 8-σημείων, πραγματοποιώντας δεκάδες αναλύσεις. Δείτε Περισσότερα

Δερματοπτυχομέτρηση με Δερματοπτυχόμετρο Harpenden

Το δερματοπτυχόμετρο Harpenden είναι ένα όργανο σχεδιασμένο για τη μέτρηση του πάχους του δέρματος, απο το οποίο υπολογίζεται το σωματικό λίπος που πρέπει να εξαλειφθεί. Χρησιμοποιείται ευρέως και θεωρείται το πιο αξιοπιστο όργανο και η Gold Standard μέθοδος μέτρησης λίπους μέχρι σήμερα.

Ημερολόγιο Καταγραφής Τροφίμων και Άσκησης

Είναι ένα εργαλείο που έχει διπλό όφελος και για τον Διαιτολόγο αλλά και για τον πελάτη. Μέσω της Καταγραφής της τροφής αλλά και της Άσκησης, ο πελάτης μπορεί να δει πως συμπεριφέρεται
σε αυτούς τους δύο αλληλένδετους τομείς. Έτσι ο Διαιτολόγος μπορεί να διακρίνει τις συνήθειες και επιλογές του ατόμου αλλά και την συμπεριφορά του απέναντι στο φαγητό και την άσκηση
και να του υποδείξει τυχόν λάθη. Με αυτόν τον τρόπο θεραπευτής και θεραπευόμενος οδηγούνται στην επίλυση τους με πιο αποτελεσματική καθοδήγηση.

Προπλάσματα Τροφίμων

Τα προπλάσματα τροφίμων είναι αληθοφανή μοντέλα που έχουν το πραγματικό μέγεθος αλλά και τα οπτικά χαρακτηριστικά των τροφίμων που απεικονίζουν.
Χρησιμοποιούνται για την ολοκληρωμένη εκπαίδευση του ατόμου στην ποσότητα τροφίμου που του αντιστοιχεί αλλά και στην συνολικότερη εκπαίδευση του ως ”Διαιτολόγος” του εαυτού του.

Μέτρηση Ύψους

Μέτρηση Ύψους

Η ακριβής μέτρηση του ύψους με υψομετρητή SECA που διαθέτει η Nutripass είναι σημαντική για τον σωστό υπολογισμό του Δείκτη Μάζας Σώματος (BMI) ενός δείκτη κατανομής του ατόμου σε ελλιποβαρές, φυσιολογικό, υπέρβαρο ή παχύσαρκο. Επιπλέον, με την μέτρηση εξετάζουμε το υγιές ή μη εύρος βάρους του ατόμου κατατάσσοντας το σε χαμηλό ή υψηλό κίνδυνο για την υγεία του.

Μετρήσεις

Μέτρηση Περιφερειών

Οι μετρήσεις των περιφερειών πραγματοποιούνται στην 1η Συνεδρία, και ανά μήνα δωρεάν. Γίνονται σε 5 σημεία του σώματος (μέση, κοιλιά, γοφοί, μοιρό και μέσου άνω βραχίονα) και αποτελούν εργαλεία για την αξιολόγηση της πορείας του ατόμου και της σωματικής του διάπλασης αλλά και εργαλεία για την ανάλυση του καρδιαγγειακού κινδύνου.

Αναλύσεις

Ανάλυση Κατάστασης Καρδιαγγειακού Κινδύνου

Με την εισαγωγή των αποτελεσμάτων από τις εξετάσεις που θα μας προσκομίσει ο ενδιαφερόμενος αλλά και με στοιχεία από το ιστορικό του κάθε ατόμου, κατατάσσουμε το άτομο σύμφωνα με όλα τα παραπάνω σε κατηγορία ανάλογα με τον καρδιαγγειακό κίνδυνο που διατρέχει. Είναι ένα εργαλείο το οποίο μπορεί να μας απεικονίσει τον δείκτη υγείας του ατόμου αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την περαιτέρω κινητοποίηση του, σε περιπτώσεις υποτροπής, για τους στόχους που έχουν συμφωνηθεί.

Μέτρηση Πίεσης και Καρδιακών Παλμών

Η μέτρηση πραγματοποιείται με ηλεκτρονικό πιεσόμετρο και μας δίνει ακριβείς τιμές της Διαστολικής και Συστολικής Πίεσης αλλά και των καρδιακών παλμών Ηρεμίας. Τα αποτελέσματα χρησιμοποιούνται για την ερμηνεία της Κατάστασης του Καρδιαγγειακού Κινδύνου αλλά και για παροχή Συμβουλών για να καταφέρει ο εξεταζόμενος να μειώσει τις πιθανές αυξημένες τιμές πίεσης με γνώμονα τη Διατροφή αλλά και την συνεννόηση με τον θεράποντα ιατρό.

Το σκέφτεσαι ακόμα;

Ξέρουμε ότι θα έχεις απορίες για αυτό σου δίνουμε τη δυνατότητα για ένα Δωρεάν 30λεπτο ραντεβού για να σου τις λύσουμε όλες από κοντά, να καταλάβουμε καλύτερα τον στόχο σου και να βρούμε πραγματικές λύσεις για εσένα! Όλα αυτά φυσικά χωρίς καμία δέσμευση από μέρους σου.