- Επιστημονικός Διευθυντής & Συνεργάτες, Εμπιστεύσου την Ομάδα μας - Nutripass
Email: info@nutripass.gr
Email: info@nutripass.gr
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
  • HOME
  • Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Giannis Antoniou

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Τελειώνοντας το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο είχα ένα όραμα, να διαφοροποιηθώ και να προσφέρω κάτι τελείως διαφορετικό από την κλασική Διαιτολογική πρακτική. Πιστεύω ακράδαντα ότι η επιτυχημένη σωματική αλλαγή δεν είναι πλέον απλά ένα Διαιτολόγιο, αλλά κάτι βαθύτερο και πιο ουσιαστικό το οποίο συνδέεται με τον τρόπο σκέψης, τις συνήθειες, την κίνηση-δραστηριότητα, τις Διατροφικές επιλογές και την μοναδικότητα του κάθε ατόμου-οργανισμού.

Θέλοντας να δω τα πράγματα ολιστικά και με μια πιο ολοκληρωμένη ματιά, μέχρι σήμερα υπηρετώ αυτή την πεποίθησή μου με συνεχή κατάρτιση-σπουδές στη Διατροφή, το Coaching και την Άσκηση, βελτιώνοντας και βοηθώντας με ουσιαστικό τρόπο, μέσω της Nutripass, ανθρώπους να αλλάξουν για πάντα αυτά που πιστεύουν και θέλουν για το σώμα τους.

Giannis Antoniou Signare

Υποσημείωση:

Αν θες να δεις παραπάνω πράγματα για το Όραμά μας στον χώρο της Διατροφής και την Ιστορία μου κάνε ένα κλικ στο παρακάτω κουμπί.
Είναι σημαντικό για εμένα να διαμορφώσεις μια καλύτερη εικόνα για το τι πρεσβεύουμε, και που ξέρεις στο μέλλον μπορεί να έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε και από κοντά.

 

Πατώντας το κουμπί θα δεις κάποια πράγματα για την πορεία μου αλλά και όλες τις βασικές αρχές που διέπουν την ομάδα μου και τους Συνεργάτες μου.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Γνώρισε την ομάδα μας η οποία αποτελείται από Διαιτολόγους-Διατροφολόγους, Γυμναστές, Γιατρούς και από άλλες ειδικότητες του χώρου.

ΕΙΡΗΝΗ
ΑΘΑΝΑΪΛΙΔΟΥ
Nutrition Coach
ΝΙΑΟΣ
ΜΑΝΟΣ
Senior Nutrition Coach
ΤΕΡΖΑΚΗ
ΡΕΝΙΑ
Επιστημονικός Συνεργάτης
ΚΑΛΟΝΟΜΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ
Επιστημονικός Συνεργάτης
ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ
ΝΙΚΟΣ
Κλινικός Ψυχολόγος
Επιστημονικός Συνεργάτης
ΧΡΥΣΑΕΙΔΗΣ
ΘΑΝΟΣ
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ
ΛΙΝΤΑ
Επιστημονικός Συνεργάτης
Επιστημονικός Συνεργάτης
ΤΖΑΜΙΑΝ
ΜΑΡΘΑ
Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

Μπορούμε να πετύχουμε μαζί τους στόχους σου!

Συνεργάσου με μια εμπνευσμένη ομάδα και θα εστιάσουμε πρώτα από όλα σε εσένα, δημιουργώντας μια εύκολη προσέγγιση με βάση τους 3 πυλώνες της φιλοσοφίας μας που είναι:

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

COACHING

ΑΣΚΗΣΗ

Συμπράτουμε Συνεργασίες για την δική σου εξυπηρέτηση, επιβράβευση και διευκόλυνση. Διευρύνουμε το δίκτυό μας συνεργαζόμενοι με Επιστήμονες του Ιατρικού Χώρου, Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και άλλες ειδικότητες.

Το σκέφτεσαι ακόμα;

Ξέρουμε ότι θα έχεις απορίες για αυτό σου δίνουμε την δυνατότητα για ένα Δωρεάν 30λεπτο ραντεβού για να σου τις λύσουμε όλες από κοντά, να καταλάβουμε καλύτερα τον στόχο σου και να βρούμε πραγματικές λύσεις για εσένα! Όλα αυτά φυσικά χωρίς καμία δέσμευση από μέρους σου.

Θέλεις να μαθαίνεις τα πιο ενδιαφέροντα Διατροφικά Νέα;

Εγγράψου στο ξεχωριστό newsletter μας!