French toast: Μια πρωτεϊνική επιλογή γλυκού

1 min reading time
Υλικά:
2 φέτες ψωμί του τοστ
Ένα αυγο
2 ασπράδια
30ml γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη
Κανέλα

 

CHO: 20,1gr     Fat: 7gr    Pro: 18,9gr    228 kcal

 

Εκτέλεση

1. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αυγό, τα ασπράδια, το γάλα αμυγδάλου και την κανέλα.
2. Βουτάμε μέσα τις 2 φέτες ψωμί
3. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε ελάχιστο λάδι
4. Στην συνέχεια τοποθετούμε το ψωμί, το ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για λίγο μέχρι να πάρει χρώμα και στις 2 μεριές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Call Now
Book Now