French toast: Μια πρωτεϊνική επιλογή γλυκού
Υλικά:
2 φέτες ψωμί του τοστ
Ένα αυγο
2 ασπράδια
30ml γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη
Κανέλα
CHO: 20,1gr Fat: 7gr Pro: 18,9gr 228 kcal
Εκτέλεση
1. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αυγό, τα ασπράδια, το γάλα αμυγδάλου και την κανέλα.
2. Βουτάμε μέσα τις 2 φέτες ψωμί
3. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε ελάχιστο λάδι
4. Στην συνέχεια τοποθετούμε το ψωμί, το ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για λίγο μέχρι να πάρει χρώμα και στις 2 μεριές