fbpx
NUTRITION COACHING BY NUTRIPASS
  • HOME
  • NUTRITION COACHING BY NUTRIPASS

Πόσες φορές προσπάθησες μόνος/η να χάσεις το Βάρος που σε βασανίζει;


Οι προσπάθειές σου μπορεί να ήταν ημιτελείς ή αποτυχημένες και ίσως να μην είχαν την διάρκεια στον χρόνο, που θα ήθελες, εγκαταλείποντας κάποιες φορές τις δυνάμεις σου.

 

Μετά τις συνεχόμενες προσπάθειες ο πόνος και η απογοήτευση που έχεις νιώσει καταλαβαίνεις ότι θα ήταν λιγότερος αν είχες την σωστή καθοδήγηση και στήριξη από ένα Coach εξειδικευμένο στο συγκεκριμένο πεδίο. Για αυτό και έχεις φτάσει στον ιστότοπό μας και στην συγκεκριμένη σελίδα διαβάζοντας το περιεχόμενό της.

 

Το Nutrition Coaching στη Nutripass δεν έχει να κάνει μόνο με το φαγητό αλλά έχει να κάνει με το ίδιο το άτομο για το πώς σκέφτεται, πως νιώθει, πως ζει και πως συμπεριφέρεται στην καθημερινότητά του.
Μια ολιστική προσέγγιση που λαμβάνει υπόψιν το ίδιο το άτομο σαν συνολική οντότητα αλλά και οτιδήποτε μπορεί να σχηματίζει την καθημερινότητά του (όπως το άγχος, η έλλειψη ύπνου κτλ ).

 

Βασική μας πεποίθηση είναι ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να πετύχει πολλά αρκεί να ανακαλύψει τις δυνατότητές του.

 

Στο παρελθόν οι προσπάθειές σου για την Σωματική σου Αλλαγή ίσως σου έκοψαν τα φτερά για να ξανά δοκιμάσεις. Η ικανότητα για μια ακόμα ευκαιρία δεν χάνεται στο χρόνο, απλώς ”σκεπάζεται” με άλλα γεγονότα.

 

Εκεί έρχεται η σημαντική συνεισφορά ενός Nutrition Coach όπου μπορεί να είναι ο καθοδηγητής σου στην συγκεκριμένη κατάσταση που βρίσκεσαι, βοηθώντας σε να σου ”αφαιρέσει” όλα τα πιθανά εμπόδια και να σε οδηγήσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων σου για να επιτύχεις τον στόχο σου!

 

Στo Personal Nutrition and Lifestyle Coaching πρόγραμμα της Nutripass, σε καθοδηγούμε μέσα από το δικό σου ταξίδι, για μια όσο το δυνατόν καλύτερη Υγεία και Ζωή. Θα μάθεις πώς πρέπει να τρως, πότε χρειάζεται να τρως αλλά και να αναγνωρίζεις μόνος/η τα ίδια ”σήματα” του οργανισμού σου κάνοντας τις σωστές επιλογές.

 

Το πρόγραμμα της Nutripass βασίζεται σε evidence based στοιχεία για την Διατροφή και θα σε διδάξει πώς πραγματικά μπορείς να ”μεταμορφώσεις” το μυαλό και το σώμα σου.

 

Μαζί μας, έχεις τον δικό σου Nutrition Coach για να σε στηρίζει σε όλη την πορεία προς τον στόχο σου αλλά και να σου παρέχει εξατομικευμένες οδηγίες για την δική σου αλλαγή σωματικά και πνευματικά, δίνοντας σου το κατάλληλο κίνητρο και ενθάρρυνση ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.

 

ΑΝ ΕΣΥ…
… Είσαι ένας χρόνια Διαιτώμενος και θέλεις να χάσεις βάρος, μια για πάντα (και να το διατηρήσεις!)
… Φαίνεται ότι κάνεις “όλα τα σωστά πράγματα”, αλλά το βάρος σου κρατά στάσιμη ή ανοδική πορεία και τα επίπεδα ενέργειάς σου είναι συνεχώς χαμηλά
… Ανησυχείς για τις ορμόνες σου και για το πως επηρεάζουν την καθημερινότητά σου
… Αισθάνεσαι πολύ άγχος και στέρηση ύπνου
… Αν έχεις μπερδευτεί από μαζικές και διαφορετικές συμβουλές από το internet, τον τύπο ή την τηλεόραση και δεν ξέρεις τι ισχύει
… Αν είσαι έτοιμος/η για κάτι διαφορετικό και βιωματικό … για μια πραγματική και μόνιμη αλλαγή

τότε ΜΗΝ ανησυχείς! Βρίσκεσαι στο σωστό μέρος!

 

Ας ξεκινήσουμε μαζί αυτό το υπέροχο ταξίδι προς το Ολοκληρωμένο Αποτέλεσμα!

  • Οι κατηγορίες των προγραμμάτων αντιστοιχούν σε 3, σε 6 και 12 Μήνες.
  • Δυνατότητα εκτέλεσης Μέτρησης Βασικού Μεταβολισμού και Ανάλυσης Σύστασης Σώματος.
Διαδικασίες
Goal Process

Δες περισσότερα για τα Προγράμματα Nutrition Coaching


Το σκέφτεσαι ακόμα;

Ξέρουμε ότι θα έχεις απορίες για αυτό σου δίνουμε την δυνατότητα για ένα Δωρεάν 30λεπτο ραντεβού για να σου τις λύσουμε όλες από κοντά, να καταλάβουμε καλύτερα τον στόχο σου και να βρούμε πραγματικές λύσεις για εσένα! Όλα αυτά φυσικά χωρίς καμία δέσμευση από μέρους σου.