- Σκόπος, Αποκτήστε το Σώμα και την Υγεία που Επιθυμείτε!- Nutripass
Email: info@nutripass.gr
Email: info@nutripass.gr
ΣΚΟΠΟΣ

Στη Nutripass βοηθάμε χρόνια διαιτώμενους, γυναίκες και άντρες να αποκτήσουν το σώμα και την Υγεία που επιθυμούν αξιοποιώντας τα οφέλη της Διατροφής, της Άσκησης και του Coaching και δημιουργώντας έναν τρόπο ζωής με αλλαγή του τρόπου σκέψης, που θα τους κάνει να βελτιώνονται συνεχώς και να πραγματοποιούν τους στόχους τους.

 

Σου παρέχουμε συνεχή καθοδήγηση με Εξατομικευμένες οδηγίες και Διατροφική εκπαίδευση καθόλη την πορεία αλλαγής, για να μάθεις να διατηρείς εφόρου ζωής τα αποτελέσματα που θα πετύχουμε μαζί,  με απώτερο σκοπό να γίνεις ο Διατροφολόγος του εαυτού σου!

Πολλοί άνθρωποι μπορεί να επιζητούν το γρήγορο, το αποτελεσματικό και όχι κατ’ανάγκη το ουσιαστικό. Η υγεία είναι ένα βασικό συστατικό το οποίο δεν μπορείς και δεν πρέπει να το αντιμετωπίζεις επιφανειακά, με εύκολες και γρήγορες λύσεις.

 

Η Διατροφή είναι ένα κομμάτι βασικό για την υγεία και την ευεξία όλων και η φιλοσοφία μας στην Nutripass είναι να προσφέρουμε όσο πιο ολοκληρωμένα γίνεται, χωρίς κραυγαλέες και μη αληθοφανείς πρωτότυπες προσεγγίσεις, αλλά με μεθοδικότητα, επιστημονικότητα, επιμονή, υπομονή και προσήλωση, τα βαθύτερα επιτεύγματα της Συμβουλευτικής και μαθησιακής διαδικασίας για την Διατροφή!

 

Στόχος μας είναι να δουλέψουμε μαζί, να εκπαιδευτείς πάνω σε μείζονα θέματα για εμάς, όσον αφορά την διατροφική σου συμπεριφορά και όχι να σε αντιμετωπίσουμε σαν ένα συνταγογραφημένο χαρτί και σαν μια οντότητα που εντάσσεται στην άμορφη μάζα πολλών διαιτώμενων.

 

Με πρόγραμμα, καθοδήγηση, συμβουλευτική και εκπαίδευση γύρω από το ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του παζλ της υγείας, την Διατροφή, στοχεύουμε στην θετική μεταμόρφωση της αντιμετώπισης του εαυτού σου και των προβληματικών συμπεριφορών του, με απώτερο επίτευγμα την εξέλιξη σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

 

Επιπλέον, γνωρίζουμε ότι μπορεί να αναρωτιέσαι τι είναι το Nutrition Coaching.

 

Πιστεύουμε ότι η τετρημένη προσέγγιση με μια Δίαιτα ή ένα πλάνο Διατροφής σε λίγα χρόνια θα ”πεθάνει”. Το Nutrition Coaching δεν έχει να κάνει μόνο με την Διατροφή.
Το να βοηθάς ανθρώπους να αλλάζουν συμπεριφορές και επιλογές δεν έχει να κάνει μόνο με το τι φαγητό καταναλώνουν.
Το Coaching έχει να κάνει με το ίδιο το άτομο, για το πως σκέφτεται, για το πως νιώθει, πως ζεί και πως δρά και ενεργεί σε καταστάσεις στην ζωή του.

 

Για αυτό εδώ και μερικά χρόνια το ενσωματώνουμε με διάφορες τεχνικές σε όλα τα Προγράμματά μας, καθώς η επιτυχημένη αλλαγή του Σωματικού βάρους απαιτεί πλέον μια ολιστική προσέγγιση!

 

Συνοψίζοντας θέλουμε να πετύχεις τα μέγιστα αποτελέσματα για την Υγεία, την εικόνα σου και την καθημερινότητά σου και μέσω της συνεργασίας μας να έχεις τα κατάλληλα εφόδια και ερεθίσματα για να τα διατηρήσεις για μια ζωή!

 

Για αυτό επιζητούμε και αποσκοπούμε στον καλύτερο δυνατό συνδυασμό που ταιριάζει σε εσένα, μέσω της Διατροφής, της Άσκησης και του Coaching.

ΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Για να συζητήσουμε τις ανάγκες σου, να ενημερωθείς πλήρως για τον συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας μας, τις μετρήσεις και να καθορίσουμε την επιτυχία από κοινού, χωρίς καμία δέσμευση από μέρους σου.

Θέλεις να μαθαίνεις τα πιο ενδιαφέροντα Διατροφικά Νέα;

Εγγράψου στο ξεχωριστό newsletter μας!