- Προγράμματα | Coaching Διατροφής, Απέκτησε το Σώμα που Επιθυμείς - Nutripass
Email: info@nutripass.gr
Email: info@nutripass.gr
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ COACHING ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Προγράμματα Coaching Διατροφής

Απόκτησε το Σώμα που ονειρεύεσαι και διατήρησέ το μακροχρόνια με τη βοήθεια και την καθοδήγηση της ξεχωριστής ομάδας και προσέγγισής μας.

 

Τα Προγράμματά μας είναι εύκολα και αποτελεσματικά, δίνοντάς σου την δυνατότητα να χάσεις βάρος αλλά και να πετύχεις οποιοδήποτε στόχο έχεις, χωρίς περίπλοκο τρόπο Διατροφής.

 

Έφτασε η ώρα να πάρεις την Υγεία στα χέρια σου και να αποκτήσεις το Σώμα που πάντα επιθυμούσες!

Εξατομίκευση

Τι να περιμένεις από τα Προγράμματα Coaching Διατροφής της Nutripass:

 

Προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για να πετύχεις τον στόχο σου και να μάθεις πώς να τον διατηρείς σε βάθος χρόνου, χωρίς ανησυχίες και άσκοπους πειραματισμούς, γλυτώνοντας χρόνο, κόπο και χρήματα.

01.

Χάσε βάρος και λίπος, αύξησε τη δύναμή σου, διατήρησε ή αύξησε την μυϊκή σου μάζα και νιώσε υγιής με περισσότερη ενέργεια. Όποιος και αν είναι ο στόχος σου θα σε βοηθήσουμε να φτάσεις εκεί. Μετά το τέλος του κάθε προγράμματος θα είσαι σε καλύτερη κατάσταση την οποία θεωρούσες απίθανο να συμβεί.

02.

Θα ξεκινήσουμε με ένα πλήρες ιστορικό σου, τις συνήθειες σου, τους στόχους σου, τις ανάγκες σου και πάνω σε αυτά θα αναπτύξουμε μια προσέγγιση που να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σου και θα σε βοηθήσει βήμα βήμα να τρέφεσαι καλύτερα, να απολαμβάνεις την διαδικασία και να βλέπεις τις αλλαγές.

03.

Θα σε βοηθήσουμε να σπάσεις τους μεγάλους στόχους σου σε μικρά βήματα και θα σου μάθουμε πρακτικές που θα σου δώσουν το σωματικό αποτέλεσμα που επιθυμείς. Καθόλη τη διάρκεια των προγραμμάτων θα αναπτύξεις υγιεινές διατροφικές συνήθειες, διατηρώντας τες σε βάθος χρόνου.

04.

Όχι πια ακραίες δίαιτες και γρήγορες λύσεις που δεν έχουν διάρκεια στον χρόνο. Ξέρουμε ότι έχεις πολλά να ανησυχείς για αυτό ξεδιαλύνουμε εμείς την επιστήμη για εσένα.
Σε καθοδηγούμε με εύκολες μεθόδους και εργαλεία για να πετύχεις και να διατηρήσεις το αποτέλεσμα.

05.

Bρισκόμαστε δίπλα σου σε όλη την πορεία αλλαγής, με τον δικό σου Coach να σε καθοδηγεί και να σε υποστηρίζει σε κάθε βήμα της προσπάθειας. Αυτό θα σε βοηθήσει στο να παραμένεις συνεπής και συστηματικός ανεξάρτητα από τι προκύπτει στη ζωή σου.

06.

Αφιερώνοντας χρόνο στις Συνεδρίες και επειδή θέλουμε να ξέρεις τα σωστά βήματα για να γίνεις ο Διατροφολόγος του εαυτού σου, σε όλη τη διάρκεια των προγραμμάτων σε εκπαιδεύουμε για να μάθεις με τον πιο εύκολο τρόπο τι σου αντιστοιχεί. Θα μάθεις πώς να διαμορφώνεις μόνος την Διατροφή σου χωρίς σπαζοκεφαλιές. Στο εγγυόμαστε.

07.

Είμαστε δίπλα σου σε όλη τη διάρκεια των προγραμμάτων αλλά και μετά το πέρας τους. Η δέσμευση σου για να πετύχουμε μαζί την σωματική αλλαγή που ονειρεύεσαι είναι σημαντική για αυτό θα κάνουμε τα πάντα με το αντίστοιχο πρόγραμμα για τον δικό σου στόχο.

08.

Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε μια διαφορετική προσέγγιση μέσω του Nutrition Coaching. Μια δίαιτα δεν είναι το μοναδικό στοιχείο που θα φέρει μόνιμη αλλαγή με διατήρηση σε βάθος χρόνου. Η μεθοδολογία μας θέλουμε να είναι προσιτή, για αυτό προσφέρουμε μεγάλες εκπτώσεις σε όσους θέλουν να αποκτήσουν το Σώμα που τους αξίζει.

Έχεις ακολουθήσει διαφορετικές λύσεις στην Διατροφή και επιστρέφεις στο αρχικό σημείο μετά την προσπάθεια;

Ξέρουμε ότι στο παρελθόν θα έχεις ταλαιπωρηθεί με διάφορες διατροφές, σκευάσματα, συμπληρώματα και επεμβάσεις τα οποία δεν κατάφεραν να σου δώσουν την σιγουριά και την εκπαίδευση για να ανακαλύψεις περισσότερα πράγματα για εσένα και τον οργανισμό σου.

 

Δες πραγματικές μαρτυρίες ανθρώπων που δεσμεύτηκαν να αλλάξουν ριζικά και έμαθαν πώς να διατηρούν το αποτέλεσμα ξεχνώντας μια για πάντα τις yo-yo δίαιτες, με την προσέγγιση της Nutripass.

Τα προγράμματά μας στοχεύουν στην ποιοτική αλλαγή της Σύστασης του Σώματός σου.

 

Η διατήρηση της μυϊκής σου μάζας βοηθάει στην καλή λειτουργία του μεταβολισμού σου.
Η επιτυχημένη καύση λίπους θα σου δώσει την σιγουριά για να συνεχίσεις να βλέπεις τα ποιοτικά αποτελέσματα όπως έχουν δει και αρκετοί άνθρωποι που αναλάβαμε.
Η σωστή αλλαγή της Σύστασης στην οποία στοχεύουμε θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να νιώθεις καλύτερα με παραπάνω ενέργεια στην καθημερινότητά σου, χωρίς να κουράζεσαι εύκολα και να μένεις από δυνάμεις. Δες κάποιες πραγματικές μεταμορφώσεις στην Σύσταση Σώματος.

  • Γράφημα
  • Γράφημα
  • Γράφημα

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε βοηθήσει εκατοντάδες άτομα να επιτύχουν τους Σωματικούς τους στόχους με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

 

Έχουμε αναλάβει τόσο πολυάσχολα άτομα με πιεστικές καθημερινότητες όσο και άτομα που έχουν ταλαιπωρηθεί με αυστηρές Δίαιτες και ανορθόδοξες μεθόδους για την απώλεια βάρους και την Υγεία τους.

Τα ποσοστά επιτυχίας σε όλες τις περιπτώσεις που έχουμε αναλάβει, είναι τεράστια!

Η προσήλωσή μας στον στόχο του καθενός αντικατοπτρίζεται από την πρώτη κιόλας συνεδρία ρωτώντας τα πάντα για την καθημερινότητά του, τις ανάγκες του, τις συνήθειές του και δημιουργώντας μια προσέγγιση και ένα Πλάνο δράσης εύκολο και αποτελεσματικό.

Κάλεσέ μας για να σε ενημερώσουμε για τις κενές θέσεις στα Προγράμματά μας

Κάλεσε μας στο:

ή πάτησε το κουμπί και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα εγγραφής.
Θα ελέγξουμε τις απαντήσεις και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Τι άλλο περιλαμβάνουν τα προγράμματά μας – ΕΠΙΠΛΕΟΝ BONUS

 

Η προσέγγισή μας δεν είναι μια ακόμα Δίαιτα!
Θα σε ανταμείψουμε με πολλά ακόμα και θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο τις συνήθειές σου, μαθαίνοντας ο ίδιος πολλά για τον οργανισμό σου, πετυχαίνοντας μια για πάντα διατηρίσιμα αποτελέσματα.

01.

Μεγάλες εκπτώσεις και Δώρα στη αρχή και στο τέλος του κάθε προγράμματος. Η αποφασιστικότητα σου και το επόμενο βήμα που κάνεις στην Σωματική σου Αλλαγή πρέπει να επιβραβεύονται.

02.

Εξατομικευμένη Διατροφική Προσέγγιση με βάση τις προτιμήσεις και τις συνήθειές σου, για να πετύχεις την αλλαγή που θέλεις εσύ. Βάση των συνηθειών σου διαμορφώνουμε την προσέγγισή μας.

03.

Εξατομικευμένες οδηγίες για την επίτευξη των στόχων σου καθόλη την διάρκεια των προγραμμάτων. Δεν θα σε αφήσουμε ποτέ να κινηθείς μόνος σου μέσα στο χάος.

04.

Εβδομαδιαίες Συνεδρίες για τακτικό Επανέλεγχο μαζί με Συνεχή Ανατροφοδότηση και Επίλυση αποριών με απεριόριστη χρήση email και social media καθόλη τη διάρκεια των προγραμμάτων. Θα έχεις ένα στήριγμα συνέχεια δίπλα σου.

05.

Ολοκληρωμένη Διατροφική Εκπαίδευση σε όλες τις ομάδες τροφίμων και στα ισοδύναμα για να ξέρεις τι σου αντιστοιχεί. Υποσχόμαστε ότι θα γίνεις ο Διατροφολόγος του εαυτού σου.

06.

Ειδικά διαμορφωμένα εργαλεία και ερωτηματολόγια καθόλη την πορεία της εξέλιξής σου. Η ανατροφοδότηση είναι σημαντική σε όλη την πορεία των προγραμμάτων μας, καθώς οι ανάγκες σου στην πορεία θα αλλάζουν.

07.

Πρόσβαση στο μυστικό VIP group στο Facebook των Nutri-fitters όπου έχει το προνόμιο να λύνεις όλες τις απορίες σου με οδηγό την ξεχωριστή καθοδήγηση της ομάδας μας αλλά και να αλληλεπιδράς με άτομα που έχουν τους ίδιους στόχους και ανησυχίες με εσένα. Μια υγιής κοινότητα όπου αποτελεί μια πηγή έμπνευσης και αυτοβελτίωσης για όλα τα άτομα που παρακολουθούμε. Επίσης θα ανακαλύπτεις πολλά Διατροφικά μυστικά και Coaching tips, που δεν θα βρεις πουθενά αλλού στο internet.

08.

Εκπαίδευση στα στάδια Πείνας και Κορεσμού με σημαντική αυτοπαρακολούθηση και αναγνώριση των βιολογικών σου αναγκών. Μια βιωματική διαδικασία που θα σου δώσει την ελευθερία που ήθελες στην Διατροφή σου, βάζοντας στην άκρη τα Πλάνα Διατροφής και τις Δίαιτες. Θα γνωρίσεις τα σήματα του οργανισμού σου και θα είσαι σίγουρος για τις διατροφικές επιλογές σου.

09
.

Τακτικές Αναλύσεις Σύστασης Σώματος και μετρήσεις για να παρακολουθείς βήμα βήμα την πορεία σου και την Σωματική Αλλαγή. Η εξέλιξη της Σωματικής σου Σύστασης και του Μεταβολισμού σου είναι σημαντική σε όλη την πορεία αλλαγής και θα βλέπεις τακτικά τα μετρήσιμα και ποιοτικά αποτελέσματα.

10.

Καθοδήγηση στην φυσική σου δραστηριότητα και Άσκηση για την μεγιστοποίηση των Αποτελεσμάτων. Επίσης η συνεργασία μας με διάφορους ειδικούς στον χώρο, μας δίνει την δυνατότητα να καλύπτουμε και να λύνουμε αρκετά ιατρικά ζητήματα και μη που μπορεί να σε απασχολούν.

Επιτυχημένες πορείες Σωματικής Αλλαγής με επιμονή, συστηματική προσπάθεια και διάρκεια στον χρόνο.

 

Άνθρωποι που αλλάξαν μια για πάντα το Σώμα, τις συνήθειές τους και πέτυχαν τον στόχο τους, αλλάζοντας την συμπεριφορά τους με το φαγητό, κατανοώντας τις βιολογικές τους ανάγκες και τροποποιώντας τον τρόπο σκέψης τους γύρω από περιοριστικούς παράγοντες στην καθημερινότητά τους.

Δες τα Success Stories


Αν θες να ξεκινήσουμε σήμερα κιόλας την δική σου Σωματική Αλλαγή και την Πορεία προς τον στόχο σου, είναι χαρά μας να σε βοηθήσουμε.
Δες πως μπορείς να προετοιμαστείς για την 1η Συνεδρία.

Προετοιμασία

Αν έχεις Ιατρικό ζήτημα που χρήζει ειδικής Διατροφής, είσαι Αθλητής ή για Διατροφική Παρακολούθηση σε παιδική και εφηβική ηλικία, με τα Προγράμματά μας καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα εφαρμόζοντας πάντα τα τελευταία Επιστημονικά δεδομένα.

Δες πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε


Αντωνίου Γιάννης, Bsc, Pn1 Επιστημονικός Διευθυντής Nutripass

 

“Έχω αφιερώσει όλη τη καριέρα μου για να δημιουργήσουμε με την ομάδα μου μια Διατροφική προσέγγιση πιο αποτελεσματική σε βάθος χρόνου, για κάθε άνθρωπο με βάση τις ανάγκες του, σε κάθε φάση της ζωής του.”

 

Η εμπειρία και πρακτική χρόνων στη Nutripass μας έχουν δείξει, ότι οι Δίαιτες και οι γρήγορες λύσεις είναι καταδικασμένες, εν μέρει, να αποτύχουν σε βάθος χρόνου. Για αυτό, μετά από πολλές αλλαγές και δοκιμές, αποφασίσαμε εδώ και χρόνια να αλλάξουμε ριζικά την Προσέγγισή μας σε μια διαδικασία που θα δημιουργεί βασικές συνήθειες μέσω συγκεκριμένων πρακτικών, με ένα Εξατομικευμένο Πλάνο δράσης και Διατροφής.

 

Η Δημιουργία μιας γερής βάσης συνηθειών μπορεί να δώσει ένα πιο ρεαλιστικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα και επιπλέον μια πιο εύκολη και ομαλή διαδικασία καθημερινά, προσφέροντας σίγουρα και άμεσα Αποτελέσματα.

 

Αλήθεια αναρωτιέμαι, την τελευταία φορά που ακολούθησες μόνο ένα χαρτί ή Πλάνο Δίαιτας-Διατροφής, πόσες συνήθειες πήγες να αλλάξεις μαζί και για πόσο καιρό το κράτησες;

Διατροφή - Άσκηση - Coaching

Κάλεσέ μας για να σε ενημερώσουμε για τις κενές θέσεις στα Προγράμματά μας

Κάλεσε μας στο:

ή πάτησε το κουμπί και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα εγγραφής.
Θα ελέγξουμε τις απαντήσεις και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.


Πόσο κοστίζουν τα Προγράμματα;

 

Τα προγράμματα μας είναι δομημένα έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στον ξεχωριστό στόχο του καθενός. Δεσμεύσου για την ολοκληρωτική αλλαγή σου και ωφελήσου με εκπτώσεις που μπορεί να αγγίξουν έως το -68% από τις αρχικές τιμές μας.


Θα έχεις την καλύτερη Εξατομικευμένη παρακολούθηση και Nutrition Coaching μεθοδολογία – με την συνεχή καθοδήγηση και τακτική επαφή από την ομάδα μας, για τις πρακτικές και τα μαθήματα που θα οδηγήσουν στον στόχο σου και την Σωματική σου Αλλαγή – για περίπου 2 € την ημέρα. 

 

Θα αποκτήσεις επιτέλους το Σώμα που ονειρευόσουν, με όλα τα εργαλεία, τις δεξιότητες, τα ερεθίσματα και τις συνήθειες για να διατηρήσεις το αποτέλεσμα για μια ζωή χωρίς πισωγυρίσματα, επενδύοντας σε εσένα και την Υγεία σου με μόνο από 57 ευρώ/μήνα.

 

 

Μην χάσεις την ευκαιρία και έλα να βρούμε για εσένα το Πρόγραμμα που σου ταιριάζει – γνωρίζοντας πρώτα από όλα τους προσωπικούς σου στόχους και τις δικές σου ξεχωριστές ανάγκες!

 

Για να δώσουμε στον καθένα την προσοχή και την απαραίτητη αφοσίωση που χρειάζεται, κάθε φορά δεχόμαστε ένα μικρό αριθμό ατόμων στα Προγράμματά μας και συνήθως οι διαθέσιμες θέσεις γεμίζουν μέσα σε λίγες ώρες.

 

Είναι δέσμευση μας να έχουμε την πλήρη προσοχή και υποστήριξη, επικεντρωμένη σε εσένα για να πετύχουμε μαζί, μια και καλή τον στόχο σου. 

 

Για όσους δείχνουν ενδιαφέρον για το εκάστοτε πρόγραμμα μπορούμε να αναλάβουμε μόνο ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων που αναζητούν την αλλαγή για αυτό η δέσμευσή και η αποφασιστικότητά σου είναι σημαντική για εμάς και για την συνεργασία που θα αναπτύξουμε.


Αυτή είναι η ευκαιρία σου να συνεργαστείς και να δοκιμάσεις μια διαφορετική προσέγγιση στον χώρο της Διατροφής με την μέγιστη υποστήριξη για τον στόχο σου σε όλη την διαδικασία αλλαγής.

 

Κάνε ένα μικρό βήμα και κλείσε σήμερα ένα Δωρεάν ραντεβού!

Θα έχουμε την ευκαιρία να αφουγκραστούμε τις ανάγκες σου, να συζητήσουμε αυτά που θες να πετύχεις, να βρούμε την κατάλληλη λύση για εσένα και να δούμε αν τα προγράμματά μας σε καλύπτουν πλήρως και μπορείς να ενταχθείς σε αυτά.


Τελική Σημείωση

 

Κάνε ένα μικρό βήμα για να φτάσεις πιο κοντά σε αυτά που ονειρεύεσαι για το Σώμα σου και την Υγεία σου – Κλείσε ένα Δωρεάν Ραντεβού και ξεκίνα μαζί μας.

 

Ίσως παλαιότερα έχεις νιώσει υγιής και πιο σίγουρος με το Σώμα, την Υγεία και την απόδοσή σου.

Αν είσαι έτοιμος να πάρεις την Αλλαγή στα χέρια σου και να αποκτήσεις το Σώμα που ονειρεύεσαι διατηρώντας το μια για πάντα είμαστε πανέτοιμοι να σε βοηθήσουμε. Στο παρελθόν πιθανόν να έχεις δοκιμάσει περιστασιακά μόνος σου κάποιους πειραματισμούς με την Διατροφή και το Σώμα σου. Τώρα είναι η στιγμή να δοκιμάσεις κάτι ολοκληρωμένο που θα σου δώσει την σιγουριά και την δέσμευση που θέλεις για να κάνεις το επόμενο βήμα.

 

Στη Nutripass ζούμε και αναπνέουμε όλα αυτά τα χρόνια για να βοηθάμε ανθρώπους να μεταμορφώνουν το Σώμα τους μέσω της Διατροφής, της Άσκησης και του Coaching.

 

Αυτή είναι η δική σου ευκαιρία να συνεργαστείς με μια εμπνευσμένη ομάδα για μια ρεαλιστική προσέγγιση που θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα και να πετύχεις αυτά που νόμιζες ότι δεν ήταν δυνατά να γίνουν.

 

Εάν ενδιαφέρεσαι και θες να συνεργαστείς μαζί μας κάνε ένα μικρό βήμα σήμερα και κλείσε ένα Δωρεάν Ραντεβού, χωρίς καμία δέσμευση. Θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις από κοντά μαζί μας όλες τις απορίες σου, να έχεις μια πλήρη πληροφόρηση για τα προγράμματά μας και να βρούμε την κατάλληλη και πιο αποδοτική προσέγγιση για εσένα.

 

Ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία να σε γνωρίσουμε και να σε βοηθήσουμε να μεταμορφώσεις το Σώμα και την Υγεία σου μια για πάντα.

 

Το επόμενο βήμα και η επόμενη πράξη εξαρτώνται από εσένα.


Θες να ξεκινήσεις κλείνοντας μια θέση για τα Προγράμματά μας;

Γνωρίζουμε ότι η απόφαση για την Σωματική σου Αλλαγή είναι σημαντική!
Μπορείς να μας εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου ώστε να συζητήσουμε μαζί σου για να εξασφαλίσεις μια πιθανή θέση σε ένα απο τα Προγράμματά μας.