ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQ

H 1η συνεδρία για εμάς στη Nutripass είναι άκρως σημαντική σαν πρώτη επαφή μαζί σου. Θέλουμε να σχηματίσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα για τις Διατροφικές σου συνήθειες, για το ιατρικό προφίλ σου, την φυσική σου δραστηριότητα και τους στόχους σου για αυτό αφιερώνουμε αρκετή ώρα και είναι ξεχωριστή πριν από κάθε πρόγραμμά μας.

Επίσης στην 1η Συνεδρία βάζουμε και συμφωνούμε τις πρώτες κατευθύνσεις στην δική σου Σωματική Αλλαγή. Τέλος στην 1η Συνεδρία σου δίνουμε μεγάλα Δώρα για να τα αξιοποιήσεις όπως θες εσύ, ως ανταμοιβή που μας επέλεξες, εξασφαλίζοντας μεγάλες εκπτώσεις.

Παράλληλα με κάποιες εξετάσεις που ίσως χρειαστεί να μας φέρεις, παίρνουμε τις περιφέρειες σώματος, πραγματοποιούμε όποιες μετρήσεις επιλέξεις εσύ (Ανάλυση Σώματος, Μέτρηση Μεταβολισμού) και τραβάμε φωτογραφίες σώματος εφόσον έχουμε την σύμφωνη γνώμη σου καθώς πιστεύουμε ότι η Σωματική αλλαγή δεν αποτυπώνεται μόνο σε ένα νούμερο στη ζυγαριά.

Το Ραντεβού Συζήτησης είναι το πρώτο βήμα για να έχεις μια πλήρη εικόνα για την προσέγγισή και την Φιλοσοφία μας αλλά και για να βρουμε μαζί ένα Πρόγραμμα που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες και τον στόχο σου.

Πριν ενταχθείς σε κάποιο απο τα Προγράμματά μας, είναι σημαντικό να έχουμε μια πρώτη επαφή μαζί σου για να καταλάβουμε καλύτερα τι θες να πετύχεις, δίνοντας σου την δυνατότητα να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα για το πώς θα πετύχουμε την δική σου αλλαγή.

__________________________________

*Πριν το Ραντεβού Συζήτησης θα συνομιλήσουμε μαζί σου ώστε να δούμε αν είσαι ένα καλό fit σε ένα απο τα Προγράμματά μας, αναλόγως και τις κενές θέσεις ανα περίοδο.

Στη Nutripass έχουμε διαφορετικές προσεγγίσεις αναλόγως με το τι σε διευκολύνει εσένα. Αν έχεις κουραστεί με τα Πλάνα Διατροφής και τις Δίαιτες στα προγράμματά μας εντάσσουμε και άλλες προσεγγίσεις και τακτικές για να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θες με εύκολους τρόπους, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο Πλάνο και πάντα με γνώμονα τις συνήθειες σου, το πρόγραμμα σου και τις Διατροφικές σου προτιμήσεις.

Σε όλη την διάρκεια των Προγραμμάτων μας υπάρχει η Συμβουλευτική μεθοδολογία που έχουμε αναπτύξει, με σκοπό να αισθάνεσαι εσυ σίγουρος/η σε όλη την διαδικασία και να πετυχαίνουμε μαζί μικρούς στόχους και νίκες.

Τέλος η παρακολούθηση μας δεν περιορίζεται μόνο σε ένα πλάνο ή σε κάποιες συμβουλές, αλλά επειδή είμαστε λάτρεις του Coaching δουλεύουμε μαζί σου στόχους και κοιτάμε και άλλες πτυχές της ζωής και της καθημερινότητάς σου, οι οποίες είναι αλληλένδετες με την Διατροφή σου.

Στη Nutripass λειτουργούμε εξατομικευμένα, βάση των δικών σου συνηθειών και της καθημερινότητάς σου, οπότε δεν χρειάζεται και ούτε θα σε υποχρεώσουμε να πάρεις κάτι το οποίο είναι περιττό για εσένα.

Πιστεύουμε ότι ο καθένας με τις δικές του προτιμήσεις, με βάση την Μεσογειακή Διατροφή και τον τρόπο ζωής του μπορεί να τραφεί με ότι επιθυμεί για να πετύχει τον στόχο του με την ανάλογη καθοδήγηση.

Δεν είμαστε μια εταιρεία που θα σου προτείνει έτοιμα συμπληρώματα ή υποκατάστατα γεύματος καθώς δεν πιστεύουμε ότι είναι μια μακροχρόνια λύση στην Σωματική Αλλαγή και στην δημιουργία Υγιεινών συνηθειών.

Τα προγράμματα μας είναι έτσι δομημένα ώστε να έχεις μια καθορισμένη επαφή με τον Coach σου ανά 15 ημέρες ή ανά εβδομάδα αλλά και εκτός των καθορισμένων συνεδριών έχεις ανοιχτή επικοινωνία για οποιαδήποτε απορία προκύψει.

Επίσης ενδιάμεσα των καθορισμένων συνεδριών υπάρχει τακτική επαφή από την ομάδα μας για υπενθύμιση των στόχων αλλά και τακτικό έλεγχο της πορείας καθώς θέλουμε να είμαστε δίπλα σου σε όλη την πορεία αλλαγής αλλά και να έχεις ένα στήριγμα συνέχεια δίπλα σου.

Παράλληλα ως μέλος της Nutripass γίνεσαι και ένας/μια Nutri-fitter μέσω του ειδικού Vip group στο facebook όπου θα ενημερώνεσαι συνεχώς διατροφικά, θα μπορείς να λύνεις οποιαδήποτε απορία, αλλά και να αλληλεπιδράς με άτομα που έχουν τις ίδιους στόχους με εσένα. Θέλουμε να έχεις σφαιρική προσέγγιση σε όλο το στάδιο της αλλαγής.

Στις συνεδρίες αφιερώνουμε χρόνο για να δουλέψουμε, να ακούσουμε τους προβληματισμούς σου, να εκπαιδευτείς διατροφικά και να βρούμε τις αντίστοιχες λύσεις πετυχαίνοντας τους στόχους σου με ένα πρόγραμμα που να ταιριάζει σε εσένα και στις ανάγκες σου.

Τα προγράμματά μας αναλόγως τον στόχο σου έχουν 3μηνη, 6μηνη ή 12μηνη διάρκεια και η προσέγγιση σχεδιάζεται και διαμορφώνεται βάση των δικών σου συνηθειών για να πετύχουμε ολοκληρωμένα το αποτέλεσμα, διατηρώντας το με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Φυσικά αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σου και προσπαθούμε να είμαστε κοντά στις δυνατότητες σου δομώντας ένα επιθυμητό πλάνο συνεργασίας για εσένα και τους στόχους σου.

Θα κάνουμε τα πάντα και θα επιμείνουμε όσο χρειάζεται για να φέρουμε εις πέρας τον στόχο σου, και κατ επέκταση το όνειρο μας στον χώρο της Διατροφής για μια διαφορετική προσέγγιση και ένα διατηρήσιμο Διατροφικό σύστημα που εστιάζει σε εσένα.

Ωστόσο, τα Προγράμματα μας έχουν περιορισμένες θέσεις καθώς αναλαμβάνουμε συγκεκριμένο αριθμό ατόμων, ανα περίοδο, για αυτό οι θέσεις γεμίζουν αμέσως!

Θέλουμε να έχουμε την πλήρη προσοχή μας σε κάθε άτομο που συνεργαζόμαστε και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στον μέγιστο βαθμό.

Για αυτό αν θες να αλλάξεις μια για πάντα το Σώμα και τις Συνήθειές σου πρέπει να δράσεις γρήγορα, γιατί αν έχουν καλυφθεί οι θέσεις θα χρειαστεί να περιμένεις μερικούς μήνες για να ελευθερωθεί κάποια θέση!

Τα προγράμματα μας είναι έτσι δομημένα ώστε να σου παρέχουν όλη την στήριξη που χρειάζεσαι για να πετύχεις βήμα βήμα τους στόχους σου, με γνώμονα το Coaching και την δημιουργία νέων και πιο αποδοτικών συνηθειών.

Αναλόγως τον στόχο σου έχουμε δημιουργήσει το αντίστοιχο πρόγραμμα για να δεσμευτούμε και να πετύχουμε μέχρι τέλους αυτά που ονειρεύεσαι για την Υγεία και το Σώμα σου. Επιπλέον καθόλη την διάρκεια των προγραμμάτων, σου παρέχουμε την κατάλληλη εκπαίδευση διατροφικά για να μάθεις πώς να διατηρείς το αποτέλεσμα αλλά και εύκολα εργαλεία όπου βήμα βήμα θα μάθεις να διαχειρίζεσαι την καθημερινή Διατροφή σου χωρίς περιορισμούς, αισθανόμενος τα σήματα Πείνας και Κορεσμού.

Τέλος η καθοδήγηση της ομάδας μας στην Άσκηση και την φυσική σου δραστηριότητα είναι άλλος ένας βοηθητικός μοχλός για να μεγιστοποιήσουμε το αποτέλεσμα και αν το χρειάζεσαι είμαστε έτοιμοι να σου υποδείξουμε εφικτές και αποτελεσματικές λύσεις.

Στη Nutripass βάσει επιστήμης, και εμπειρίας χρόνων γνωρίζουμε ότι ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και ο ρυθμός απώλειας βάρους εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (ύπνος, καθημερινότητα, άγχος, stress, ιατρικό ιστορικό, φυσική δραστηριότητα) τους οποίους λαμβάνουμε υπόψιν σε κάθε μας πρόγραμμα.

Πάντα στοχεύουμε σε φυσιολογικές απώλειες (για να υπάρχει και καλή σωματική σύσταση) που μπορεί να είναι 2-4 κιλά/ μήνα. Αναλόγως όμως το προφίλ του κάθε ανθρώπου και την αποφασιστικότητα-επιμονή του η απώλεια μπορεί να είναι και μεγαλύτερη.

Η σωματική αλλαγή για εμάς είναι μια διαδικασία που θέλει ορισμένο χρόνο και δεν θα γίνει εν μια νυκτή για αυτό όλα τα προγράμματα μας είναι σχεδιασμένα για να μπορούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις και αποτελέσματα με απώτερο σκοπό την μακροχρόνια διατήρηση.

Επειδή η προσοχή μας, σε συνάρτηση με την συνολικότερη προσέγγιση, εστιάζεται και στο ιατρικό σου ιστορικό θα χρειαστεί στις πρώτες φάσεις του κάθε προγράμματος ή στη διάρκεια του να μας φέρεις κάποιες εξετάσεις.

Αν έχεις να κάνεις καιρό μην ανησυχείς καθώς θα σε καθοδηγήσουμε να κάνεις έναν πλήρη αιματολογικό και Διατροφικό έλεγχο για να δούμε ύστερα πως μπορούμε να βελτιώσουμε τις τιμές και να καλύψουμε τυχόν ελλείψεις μέσω της Διατροφής.

Για παραπάνω πληροφορίες για το πώς να προετοιμαστείς καλύτερα στην 1η Συνδερία δες Περισσότερα στην ενότητα Προετοιμασία ή πατώντας ΕΔΩ.

Τα προγράμματα μας είναι δομημένα έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στον ξεχωριστό στόχο του καθενός  και μπορείς να ωφεληθείς με εκπτώσεις έως -58% από τις αρχικές τιμές μας.

Θα έχεις την καλύτερη παρακολούθηση-στήριξη και Nutrition Coaching μεθοδολογία, με επιστημονικό γνώμονα – με την συνεχή καθοδήγηση και τακτική επαφή από την ομάδα μας, – για περίπου 3-4 € την ημέρα. 

Με την ολοκληρωμένη προσέγγισή μας στοχεύουμε στο να αποκτήσεις επιτέλους το Σώμα που θέλεις, με όλα τα εργαλεία, τις δεξιότητες, την εκπαίδευση, τα ερεθίσματα και τις συνήθειες για να διατηρήσεις το αποτέλεσμα για μια ζωή χωρίς πισωγυρίσματα, επενδύοντας σε εσένα και την Υγεία σου.

FAQ VIDEOS

Μύθοι και Αλήθειες γύρω από την Διατροφή

Playlist

17 Videos

Συμβουλές Διατροφής

Playlist

26 Videos

Ερωτήσεις για την Απώλεια Βάρους

Playlist

15 Videos

Βασικές Ερωτήσεις Διατροφής

Nutrition Coaching

Playlist

50 Videos
Συμπλήρωσε την Φόρμα Εγγραφής για να έχεις την ευκαιρία να εξασφαλίσεις μια θέση στα Προγράμματά μας.

Οι θέσεις στα Προγράμματά μας είναι περιορισμένες και δεχόμαστε έναν μικρό αριθμό ατόμων ανα περίοδο. Για να δούμε αν είσαι ένα απο τα άτομα που μπορεί να αξιοποιήσει μια απο τις θέσεις, το πρώτο βήμα είναι να συμπληρώσεις μια αρχική συνέντευξη η οποία θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε περισσότερα πράγματα για τον στόχο σου αλλά και την συνεργασία μας.
Πάτησε το κουμπί και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα εγγραφής.
Θα ελέγξουμε τις απαντήσεις και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Call Now
Book Now