ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Οι συνεργασίες μας αποσκοπούν στην ανταμοιβή και επιβράβευση των πιστών και νέων πελατών μας με φόντο τη δημιουργία μακρόχρονων σχέσεων εμπιστοσύνης.

  • Έχουμε την χαρά να συνεργαζόμαστε με Γυμναστές αλλά και Επιστήμονες του Ιατρικού χώρου διαφόρων ειδικοτήτων όπως Παιδίατροι, Ενδοκρινολόγοι-Διαβητολόγοι, Γενικοί χειρουργοί και Πλαστικοί χειρουργοί για την πλήρη κάλυψη όλων των αποριών που μπορεί να προκύψουν σε κάθε περίσταση.
  • Eκτός από την Εσωτερική Ομορφιά, την Υγεία σας, νοιαζόμαστε και για την Εξωτερική σας Ομορφιά, για αυτό έχουμε την τιμή και χαρά να συνεργαζόμαστε με τα 4 Σαλόνια ομορφιάς του ομίλου ilias antoniou ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ σε Μαρούσι, Φιλοθέη και Αμπελόκηπους. Παράλληλα η ξεχωριστή συνεργασία της Nutripass με το μεγαλύτερο Σαλόνι ομορφιάς στους Αμπελόκηπους φέρνει μια καινοτομία και ένα πρωτοποριακό συνδυασμό υπηρεσιών για 1η φορά στην Ελληνική αγορά.
  • Επιπλέον συνεργαζόμενοι με τα ΟΠΤΙΚΑ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ εξασφαλίζουμε μοναδικές δωροεπιταγές για τα οπτικά σας.
  • Συνεργαζόμαστε με διάφορους χώρους γυμναστικής και σας εξασφαλίζουμε δωρεάν μοναδικές fit εμπειρίες σε personal και group training.

Κάνε ένα μικρό βήμα για να φτάσεις πιο κοντά σε αυτά που ονειρεύεσαι για το Σώμα σου και την Υγεία σου.

Κλείσε ένα Δωρεάν Ραντεβού και ξεκίνα μαζί μας.

Call Now
Book Now