Διαιτολογική Υποστήριξη

Αν έχεις Ιατρικό ζήτημα που χρήζει ειδικής Διατροφής, είσαι Αθλητής ή για Διατροφική Παρακολούθηση σε παιδική και εφηβική ηλικία, με τα Προγράμματά μας καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα εφαρμόζοντας πάντα τα τελευταία Επιστημονικά δεδομένα.

Αθλητική Διατροφή

Κλινική Διατροφή

Παιδική Διατροφή

Αθλητική Διατροφή

”Ως αθλητής, θέλω η διατροφή μου να βελτιώνει την ανάρρωσή μου, την απόδοσή μου, και να με “στηρίζει” στις προπονήσεις μου έτσι ώστε να μπορώ να συνεχίζω χωρίς τραυματισμούς, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό μου και δίνοντάς μου ενέργεια για να κάνω τα σπορ που αγαπώ για μια ζωή.”

Το παραπάνω σκεπτικό είναι μια εικασία που πολλοί αθλητές αναζητούν στις μέρες μας, μη έχοντας την σωστή καθοδήγηση από έναν έμπειρο Διατροφολόγο.

 

Υπό επίβλεψη και σωστή καθοδήγηση με έναν επιστήμονα Υγείας θα κατανοήσεις ότι τα οφέλη της Διατροφής μπορεί να είναι πολλαπλά κάτι στο οποίο στοχεύουμε στη Nutripass, με πλήρη αφοσίωση.

 

Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια στην απόδοση ενός αθλητή, αλλά και ενός απλού ασκούμενου στην καθημερινότητά του, είναι αδιαμφισβήτητα η Διατροφή! Σκοπός μας στη Nutripass είναι η πλήρη κάλυψη των ενεργειακών αναγκών του αθλητή ή ασκούμενου, σε πλήρη σύμπλευση με το προπονητικό του πλάνο, τις προτιμήσεις του και το καθημερινό του ωράριο. Ενδεικτικές μετρήσεις οι οποίες είναι θεμιτό να πραγματοποιηθούν για την συγκεκριμενοποίηση των αποτελεσμάτων είναι η Ανάλυση Σύστασης Σώματος αλλά και η Μέτρηση Βασικού Μεταβολικού Ρυθμού με το Fitmate GS Canopy, καθώς μπορεί να υπάρχουν μεγάλες διαφοροποιήσεις στις καύσεις ανάλογα με το επίπεδο της προπόνησης αλλά και στην Σωματική Σύσταση.

Η Αθλητική Διατροφή απευθύνεται:

Σε άτομα που γυμνάζονται συστηματικά και έχουν ως στόχο να βελτιώσουν τις αντοχές και την απόδοσή τους στην άσκηση.

Σε επαγγελματίες Αθλητές που θέλουν να μεγιστοποιήσουν τις επιδόσεις τους μέσω της Διατροφής.

Κλινική Διατροφή

Ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη Διαιτολογική Υποστήριξη σε παιδιά, ενήλικες και ηλικιωμένους για Παθολογικές καταστάσεις.

Σακχαρώδης Διαβήτης (ΣΔ τύπου 1, ΣΔ τύπου 2, ΣΔ Κύησης)

Νευρολογικές Παθήσεις

Καρδιαγγειακές Παθήσεις

Νεφρολογικές Παθήσεις

Γαστρεντερικές Παθήσεις (Οισοφαγίτιδα, αχαλασία οισοφάγου, Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, δυσπεψία, γαστρίτιδα, έλκος στομάχου και δωδεκαδακτύλου, Παγκρεατίτιδα, Κοιλιοκάκη, Φλεγμονώδη νόσο εντέρου (νόσο Chron, ελκώδη κολίτιδα, Σύδρομο Ευερέθιστου Εντέρου)

Παιδική Διατροφή

Η παιδική και εφηβική ηλικία είναι σημεία σταθμοί στη διαμόρφωση των διατροφικών προτιμήσεων και επιλογών του παιδιού.

Ένα λανθασμένο πρότυπο Διατροφής σε αυτές τις ευαίσθητες ηλικίες μπορεί να διαμορφώσει λανθασμένα το παρόν και το μέλλον του παιδιού σας με πιθανόν αρνητικό αντίκτυπο στην ενήλικη ζωή. Στη Nutripass σας δίνεται η δυνατότητα Διατροφικών Παρεμβάσεων για την υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών επιλογών και προτύπων αλλά και για την επίτευξη φυσιολογικού βάρους ανα ηλικιακή ομάδα σε παιδιά και εφήβους.

Η προσέγγιση και οι πρώτες συνεδρίες είναι ιδιάιτερα σημαντικές για τα σημεία κλειδιά που πρέπει να τονιστούν και να δουλευτούν, για αυτό πραγματοποιείται συνάντηση και με τον γονέα αλλά και το παιδί-έφηβο ξεχωριστά και μαζί.

Για την υιοθέτηση ενός υγιούς τρόπου σκέψης γύρω από την Διατροφή με σκοπό την επιλογή υγιεινών τροφίμων με ισορροπία και ποικιλία χρησιμοποιούνται και ανα περίσταση τεχνικές της γνωσιακής και Συμπεριφορικής Θεραπείας.

Και να θυμάστε ότι η αλλαγή μιας και μόνο διαιτητικής συμπεριφοράς στο παιδί σας μπορεί να είναι πολύ πιο σημαντική και προσοδοφόρα από ένα διαιτολόγιο ή πλάνο Διατροφής το οποίο μπορει να μην έχει αντίκτυπο ουσιαστικό στην παιδική και εφηβική ηλικία.

Call Now
Book Now