Θες να νιώσεις πιο υγιής, με αστείρευτη ενέργεια στο Σώμα σου
και ανεβασμένη ψυχολογία;

Άνθρωποι που εμπιστεύτηκαν την μεθοδολογία μας, δεσμεύτηκαν και άλλαξαν μια για πάντα το Σώμα τους, την Διατροφή τους και την Ζωή τους.

Ιστορίες Επιτυχίας

Δες τι είπαν για την διαφορετική προσέγγιση της Nutripass
και τι αποκόμισαν από όλη την διαδικασία αλλαγής.

Δες την διαδικασία αλλαγής με γραφήματα.

Στοχεύουμε στα Ποιοτικά Αποτελέσματα με Τακτικές Αναλύσεις και Μετρήσεις σε όλη τη διάρκεια των Προγραμμάτων μας.

Previous slide
Next slide
Ευχαριστημένοι Πελάτες
Σωματικές Μεταμορφώσεις
Xρόνια εμπειρίας στον τομέα της Διατροφής και του Nutrition Coaching
Ώρες Διατροφικής εκπαίδευσης και καθοδήγησης
Κιλά Απώλειας Λίπους
Mέτρα Μείωσης Πόντων
Δες Σωματικές Αλλαγές και μαρτυρίες Ανθρώπων που εμπιστεύτηκαν την ομάδα, τα προγράμματά μας και πήραν την Υγεία στα χέρια τους αποκτώντας το Σώμα που πάντα ήθελαν.
ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ SUCCESS STORY;
Τραβηξτε
Τραβηξτε
Τραβηξτε
Τραβηξτε

Απώλεια 22,3 Kg με το 6μηνο Total Change Πρόγραμμα !

Εδώ και πολλά χρόνια είχα αυξήσει πάρα πολύ το βάρος μου και δεν έκανα τίποτα για αυτό. Πριν μερικά χρόνια είχα ακολουθήσει την δίαιτα Dukan από το διαδίκτυο και κατάφερα να χάσω ένα μεγάλο ποσοστό αλλά μέσα σε λίγα χρόνια τα ξαναπήρα πίσω. Στη Nutripass πήγα στο ανώτερο βάρος μου με μια τελική απόφαση. Να φτάσω στον τελικό μου στόχο και να τον διατηρήσω μια ζωή. Η καθοδήγηση από τον Coach μου αλλά και η πορεία που ακολουθήσαμε ήταν καταλυτικά γιατί πραγματικά ήταν εύκολο και δεν πιέστηκα καθόλου! Έμαθα πως να τρέφομαι και τι να επιλέγω, από αυτά που αγαπώ έχοντας έναν πολύ γρήγορο ρυθμό απώλεια Βάρους. Πλέον συνεχίζω άλλο ένα 6μηνο ώστε να πάω ένα βήμα ακόμα και να συντηρήσω τον στόχο μου, έχοντας πλέον την σιγουριά και όλα τα εργαλεία για να διαχειρίζομαι τις αλλαγές στο Βάρος σου. Αλλά το πιο σημαντικό σημείο που αποτέλεσε το κλειδί είναι η αλλαγή των Συνηθειών μου και η αλλαγή της νοοτροπίας μου για την έννοια της Δίαιτας!

Ο Πάνος τελειοποίησε την Σωματική του Σύσταση με το 6 Μηνο Total Change Πρόγραμμα.

“Χρόνια ασχολούμουν με την γυμναστική αλλά ήξερα ότι κάτι έλειπε στην Διατροφή μου. Δεν μπορούσα να βρω την συστηματικότητα στις αλλαγές που έπρεπε να κάνω. Το πρόγραμμα και η μεθοδολογία της Nutripass αποτέλεσαν μια πραγματική επένδυση για εμένα καθώς κατάφερα να αλλάξω με εύκολους τρόπους τις συνήθειες που έμπαιναν εμπόδιο στο στόχο μου και να τις πραγματοποιώ τακτικά με την συνεχή καθοδήγηση που είχα από όλη την ομάδα. Πλέον απολαμβάνω την μυϊκότητα στο σώμα μου και την γράμμωση που πάντα ήθελα στους κοιλιακούς μου νιώθοντας παράλληλα άλλος άνθρωπος.”

Ο Νίκος έχασε 11,9 κιλά με το 3Μηνο Re-Shape Πρόγραμμα και ανέκτησε την αυτοπεποίθησή του.

“’Ήμουν το κλασσικό παράδειγμα κάποιου που ήξερε τι να κάνει αλλά δεν έκανε τίποτα για αυτό. Ακολούθησα το πρόγραμμα και πέτυχα μια δραματική μείωση στο βάρος και το λίπος μου χωρίς να επηρεαστεί η μυϊκή μου μάζα. Όλη η παρακολούθηση και η καθοδήγηση του προγράμματος μου έδωσαν τα κατάλληλα ερεθίσματα για να διατηρήσω το αποτέλεσμα ξέροντας τι πρέπει να κάνω από εδώ και πέρα.”

Ολική Σωματική Μεταμόρφωση με το 12μηνο Absolute Transformation Πρόγραμμα !

“Είχα ταλαιπωρήσει όλα τα προηγούμενα χρόνια το Σώμα μου με τις πιο Extreme Δίαιτες στην αγορά. Από τα πιο απλά συμπληρώματα μέχρι τα πιο ψαγμένα αλλά και με κάθε νέα τάση που έβρισκα. Είχα πάντα το ίδιο αποτέλεσμα. Να χάνω τα κιλά αλλά να τα παίρνω πίσω και μάλιστα σε σύντομο χρονικό Διάστημα. Με την προσέγγιση της Nutripass έμαθα πως να τρέφομαι σωστά και μέσα σε 12 μήνες άλλαξε τις Συνήθειές μου και έκανα τον Στόχο μου πραγματικότητα. Η όλη στήριξη στο Πρόγραμμα με βοήθησε να μην παρεκλίνω αλλά και να συνεχίζω ακόμα και στις πιο δύσκολες περιόδους για εμένα.

Η Δέσποινα μείωσε το κοιλιακό λίπος με το 3Μηνο Re-Shape Πρόγραμμα και έχασε 17,7 cm από τις περιφέρειες της.

“Αντικρύζοντας τον εαυτό μου στον καθρέφτη ήθελα μια άμεση αλλαγή για να ξανανιώσω καλά με το Σώμα μου και να ανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου. Μου αρέσει πια ότι μπορώ να τρώω υγιεινά και να ελέγχω τα βιολογικά σήματα του οργανισμού μου. Λατρεύω ότι μέσω του προγράμματος μείωσα το κοιλιακό μου λίπος και άλλαξα νούμερο στα ρούχα μου. Ευχαριστώ όλη την ομάδα της Nutripass που με βοήθησαν να πετύχω τον στόχο μου.”

Ο Νίκος άλλαξε τις Διατροφικές του συνήθειες και δημιούργησε έναν νέο τρόπο Διατροφής με το 6 Μηνο Total Change Πρόγραμμα.

“Από μικρή ηλικία η εμπειρία μου στις Δίαιτες και στην απώλεια βάρους ήταν ένα συνεχές rollercoaster γυρίζοντας πάντα στο αρχικό σημείο. Η απόφαση μου να συνεργαστώ με την Nutripass ήταν μια πραγματική δέσμευση για αλλαγή και θετική πρόκληση για εμένα. Αμφιταλαντευόμενος αρχικά για την διαφορετική προσέγγιση, με το πέρας του χρόνου είδα ότι είχα κάτι πιο εύκολο και προσαρμοσμένο σε εμένα για να χρησιμοποιήσω σε βάθος χρόνου. Επιπλέον, αναλογιζόμενος ότι δεν έκανα καθόλου άσκηση λόγω της πιεσμένης καθημερινότητας μου είμαι παραπάνω από ευτυχισμένος και με το Σωματικό Αποτέλεσμα. Μέσα από το πρόγραμμα παρατήρησα και έμαθα σημαντικά πράγματα για το πώς τρέφομαι αλλά και μια νέα διαδικασία που δεν θα μου προσέφερε πια άγχος και στέρηση, αλλάζοντας τις συνήθειές μου κάτι το οποίο πίστευα ότι δεν μπορούσα να πετύχω. Νιώθω πλέον πιο σίγουρος από ποτέ για το αποτέλεσμα και τα επόμενά μου βήματα.”

H Μαρία με το 3Μηνο Re-Shape Πρόγραμμα βρήκε έναν τρόπο Διατροφής που να τις ταιριάζει χωρίς στερήσεις.

“Αρκετά ταλαιπωρημένη στο παρελθόν με αυστηρές δίαιτες, μονοφαγικές διατροφές και άλλες περιοριστικές λύσεις ένιωθα ότι έκανα κάτι το οποίο δεν μπορούσα να υποστηρίξω σε βάθος χρόνου. Η συμμετοχή μου στο πρόγραμμα και η συνεχής παρακολούθηση μου έδωσαν τα ερεθίσματα και την εκπαίδευση για να πετύχω πρώτα από όλα την μικρή μείωση στο βάρος, που είχα ως αρχικό στόχο, αλλά και το πιο ουσιαστικό να βρω έναν τρόπο Διατροφής πάνω στις συνήθειες μου χωρίς να στερούμαι τίποτα. Το δεύτερο πιο σημαντικό για εμένα ήταν η Coaching προσέγγιση που με βοήθησε να ξεπερνάω αποτελεσματικά τα νοητικά παιχνίδια του μυαλού μου και η άσκηση για την οποία βρήκα τρόπους και την έβαλα πλέον για τα καλά στη ζωή μου.”

H Μαρία με το 3 Μηνο Re-Shape Πρόγραμμα έχασε 6 κιλά λίπους νιώθοντας μεγαλύτερη ευεξία στην καθημερινότητά της και στην Άσκηση.

“’Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Nutripass για το 3Μηνο Re-Shape πρόγραμμα και για την συνεχή υποστήριξη όλο αυτό το διάστημα ώστε να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που εξαρχής δεν ήταν να χαθούν μόνο περιττά κιλά αλλά να διαμορφωθούν εκ’ νέου οι διατροφικές μου συνήθειες και να αντιμετωπιστεί ο κορεσμός. Η μεγάλη διαφορά στη Nutripass είναι ότι διαμορφώνει κουλτούρα και διατροφικές συνήθειες, δεν δημιουργεί άγχος, υποστηρίζει ψυχολογικά τον ενδιαφερόμενο και απλά με λίγη θέληση τα αποτελέσματα είναι πάντα θετικά.”

Η Μαρία έχασε 7 κιλά άκοπα και χωρίς καθόλου πίεση καταρρίπτοντας όλες τις πεποιθήσεις της, μειώνοντας παράλληλα κατά 25,6 cm τις περιφέρειές της.

“Αρχικά πρέπει να σας πω, πως δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να χάσω βάρος. Οι προηγούμενες απέλπιδες προσπάθειες με διάφορους Διατροφολόγους με είχαν φέρει σε αδιέξοδο πιστεύοντας ότι δεν θα μπορέσω να χάσω ποτέ αυτά τα λίγα 5 κιλά που ήθελα. Τελικά γνώρισα την ομάδα της Nutripass και όλα σε σχέση με την Διατροφή και το βάρος άλλαξαν. Η όλη προσέγγιση από την αρχή του Προγράμματος με έκανε να νιώσω άνετα. Η απόλυτη προσήλωση, στήριξη και διαρκής επικοινωνία που υπήρχε με έκαναν να νιώσω ότι υπάρχει μια σοβαρή αντιμετώπιση και μου έδωσαν υπέρμετρη σιγουριά πως πλέον θα πετύχαινα επιτέλους τον στόχο μου. Το σημαντικότερο για εμένα είναι ότι ξεπέρασα τον αρχικό μου στόχο φορώντας τα ρούχα τα οποία είχαν χρόνια να βγουν από την ντουλάπα μου και πλέον έμαθα πως να τρέφομαι και να ξέρω τι πρέπει να κάνω για να διατηρήσω το αποτέλεσμα. Για εμένα η συγκεκριμένη προσέγγιση ήταν ένα φως αισιοδοξίας στο να ξαναβρώ τις δυνάμεις μου και να προσπαθήσω ξανά. Πλέον πιστεύω ότι είναι από τις πιο αποδοτικές επενδύσεις που έχω κάνει στη ζωή μου. Πραγματικά η αίσθηση του να πετυχαίνεις κάτι για το οποίο νόμιζες ότι δεν υπήρχε λύση είναι απερίγραπτο συναίσθημα.”

H Κωνσταντίνα με το 3 Μηνο Re-Shape Πρόγραμμα κατάφερε να βελτιώσει την Διατροφή της και να ανακτήσει την ενέργειά της.

“Από την πρώτη μέρα της συνεργασίας μας με την Nutripass ήμουν σίγουρη ότι το 3μηνο πρόγραμμα που αποφασίσαμε, θα απέφερε καρπούς. Ο επαγγελματισμός και η ειλικρίνειά συνετέλεσαν στο να παραμείνω προσηλωμένη στο στόχο και η θετική ενέργεια μέσω του Coaching έκανε την όλη προσπάθεια πιο ευχάριστη και πιο εύκολη. Σημαντικό για εμένα δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο στόχος επιτεύχθηκε αλλά το ότι πλέον μπορώ να εφαρμόσω όσα έμαθα από αυτή τη συνεργασία στην καθημερινότητά μου.”

Ο Χρήστος έχασε 11,3 Kg και μείωσε δραματικά την εξάρτηση του από τα γλυκά.

” Τα περιττά κιλά που είχα εδώ και χρόνια με έκαναν να αγανακτώ μαζί με τις κακές συνήθειές μου όπως τα πολλά γλυκά. Πήρα την απόφαση και ξεκίνησα το 3μηνο Πρόγραμμα μην έχοντας ξαναπάει σε Διατροφολόγο στο παρελθόν. Όλος ο φόβος που είχα στην αρχή μετουσιώθηκε σε αισιοδοξία καθώς από την αρχή δομήθηκε μια προσέγγιση η οποία ήταν εύκολη για την καθημερινότητά μου αλλά και εμένα. Με τις καθημερινές συμβουλές και την καθημερινή στήριξη που υπάρχει στο Πρόγραμμα κατάφερα σταδιακά να αλλάξω τις συνήθειες μου, να βάλω την άσκηση και την κίνηση στην ζωή μου αλλά και να χάσω 10 κιλά, κάτι το οποίο φάνταζε βουνό για εμένα. Το πιο σημαντικό είναι ότι έμαθα πως να τα διατηρώ, εκπαιδεύτηκα πάνω στο Σώμα, την Διατροφή μου και τις συνήθειές μου και 2 μήνες μετά το Πρόγραμμα συνεχίζω και χάνω κιλά. Σε αυτό με βοήθησε και η επαφή με τον Διατροφολόγο μου ο οποίος και μετά το Πρόγραμμα με βοήθησε να αναγνωρίσω και να ξεπεράσω κάποια τελευταία εμπόδια. Νιώθω παραπάνω από ευγνώμων για όλη την προσοχή που μου δόθηκε αλλά και για το πλάνο που ακολουθήθηκε για την περίπτωσή μου!”

H Αλεξάνδρα με το 3 Μηνο Re-Shape Πρόγραμμα στέγνωσε στην κοιλιά και τους γοφούς, και έκανε την Άσκηση ένα ουσιαστικό στήριγμα στην ζωή της.

“Με τις καλύτερες συστάσεις για τη δουλειά της Nutripass, παρακαταθήκη από πολλά άτομα του περιβάλλοντος μου , ξεκίνησα να χάσω λίγα κιλά, τα οποία όμως με ενοχλούσαν . Η συνεργασία μας άψογη, φιλική με σίγουρο όμως αποτέλεσμα . H προσέγγιση και όλο το πρόγραμμα δεν έμειναν μόνο στο να χάσω αυτά τα λίγα περιττά κιλά , αλλά συγχρόνως με δίδαξαν βήμα βήμα να βάλω στη ζωή μου τη σωστή Διατροφή, αλλά και την Άσκηση. Ένα χρόνο μετά συνεχίζω να λαχταρώ κάθε εβδομάδα την ώρα που θα κάνω Personal Training με την καθοδήγηση του Coach μου και της Nutripass.”

Ο Γιώργος έχασε 9Kg με το 3Μηνο Re-Shape Πρόγραμμα και 8 κιλά λίπους, μειώνοντας παράλληλα κατά 14,5 cm την περιφέρεια της κοιλιάς και της μέσης του.

“Γενικότερα δεν είχα θέμα ποτέ με την εικόνα μου αλλά όταν ξαφνικά σου καρφώνεται η ιδέα ότι θες να αλλάξεις πιστεύω ότι πρέπει να ξεκινάς. Έτσι ξεκίνησα και εγώ με την Nutripass και την ολοκληρωμένη προσέγγιση καθώς ήμουν ένα άτομο που δεν είχε ξαναμπεί στην διαδικασία Διατροφής. Τα αποτελέσματα ήταν παραπάνω από ενθαρρυντικά και με όλη την αλλαγή βελτίωσα τον ύπνο μου, την ενέργεια μου, την Σωματική μου απόδοση αλλά και αισθάνθηκα ότι μπήκα σε ένα καινούριο και πιο υγιές σώμα. Μετά την οριστική διακοπή του καπνίσματος η συνεργασία μου με την Nutripass ήταν μια ακόμα δέσμευση που θα κρατήσω εφόρου ζωής.”

Ο Γιάννης έχασε 16,4 Kg κιλά με το 6 Μηνο Total Change Πρόγραμμα και άλλαξε ριζικά την ζωή του.

“’Ήμουν ένας yo-yo dieter και ένας άνθρωπος που είχα συνδέσει την τροφή με τα συναισθήματα, κοινώς ένας Emotional Eater. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα γίνω ένα άτομο το οποίο θα μάθει να ελέγχει τα συναισθήματα του και την Διατροφή του, πόσο μάλλον ότι θα απέβαλα το άγχος μέσω της Άσκησης. Το πρόγραμμα και η στήριξη της Nutripass ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν για να επανέλθω στα πόδια μου και να αισθάνομαι ‘’γεμάτος’’ και πάλι. Όχι μόνο επειδή έχασα βάρος και άλλαξα συνήθειες. Αλλά επειδή τώρα έχω την εμπιστοσύνη που χρειάζομαι και αισθάνομαι ότι αξίζω, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για όσα πέτυχα. Η μέθοδος της Nutripass είναι η μοναδική προσέγγιση που με βοήθησε να αλλάξω ουσιαστικά, όλα αυτά τα 30 χρόνια συνεχόμενων διαιτών.”

Η Λίτσα έχασε βάρος και λίπος, μειώνοντας θεαματικά τις περιφέρειές της χωρίς Δίαιτα και Στερήσεις.

“Η καθοδική πορεία του Βάρους μου συνεχίζει μετά το Πρόγραμμα και φαίνονται νούμερα στην ζυγαριά τα οποία είχα χρόνια να δω. Επίσης μου έχουν φύγει τα πρηξίματα και νιώθω τέλεια με το Σώμα μου. Όλα αυτά χάρη στην ολιστική προσέγγιση της Nutripass, στην συνεχή επαφή που έχουμε και στην προσήλωση που υπήρξε στον στόχο μου. Τέλος το να ξέρω να διαμορφώνω μόνη μου την Διατροφή μου είναι κάτι το οποίο λατρεύω και κάνει όλη την διαδικασία ένα παιχνιδάκι πλέον για εμένα.”

Ο Οδυσσέας αύξησε το Βάρος του κατα 7,5 Kg με το 6μηνο Total Change Πρόγραμμα, βελτιώνοντας την Μυϊκή του Σύσταση.

“Ήμουν ένα άτομο το οποίο χρόνια δυσκολευόταν στο να αυξήσει το Βάρος του. Πόσο μάλλον τα τελευταία χρόνια που είμαι αθλητής Καράτε ντο. Με το 6μηνο Πρόγραμμα κατάφερα να δω σημαντική αλλαγή στα κιλά μου με ομοιόμορφη πρόσληψη και δομή στην Σωματική μου Σύσταση καθώς αύξησα και την Μυϊκή μου Μάζα. Πίστευα ότι δεν θα το πετύχαινα, αλλά με την σωστή καθοδήγηση και με την προσέγγιση και το Πλάνο όπου ήταν άρτια σχεδιασμένο στον τρόπο ζωής μου τελικά έγινε κάτι το οποίο μου αύξησε απίστευτα την Αθλητική Απόδοση και την αντοχή! Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι έμαθα παράλληλα πως να διατηρώ το Σωματικό μου Αποτέλεσμα.”

Τελική Σημείωση

Κάνε ένα μικρό βήμα για να φτάσεις πιο κοντά σε αυτά που ονειρεύεσαι για το Σώμα σου και την Υγεία σου – Συμπλήρωσε την Φόρμα Ενδιαφέροντος και θα έχεις την ευκαιρία για ένα Ραντεβού Συζήτησης ώστε να δούμε μαζι πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Ίσως παλαιότερα έχεις νιώσει υγιής και πιο σίγουρος με το Σώμα, την Υγεία και την απόδοσή σου.

Αν είσαι έτοιμος να πάρεις την Αλλαγή στα χέρια σου και να αποκτήσεις το Σώμα που ονειρεύεσαι διατηρώντας το μια για πάντα, είμαστε πανέτοιμοι να σε βοηθήσουμε. Στο παρελθόν πιθανόν να έχεις δοκιμάσει περιστασιακά μόνος σου κάποιους πειραματισμούς με την Διατροφή και το Σώμα σου. Τώρα είναι η στιγμή να δοκιμάσεις κάτι ολοκληρωμένο που θα σου δώσει την σιγουριά και την δέσμευση που θέλεις για να κάνεις το επόμενο βήμα.

Στη Nutripass ζούμε και αναπνέουμε όλα αυτά τα χρόνια για να βοηθάμε ανθρώπους να μεταμορφώνουν το Σώμα τους μέσω της Διατροφής, της Άσκησης αλλά και της μεθοδολογίας Coaching που έχουμε αναπτύξει.

Αυτή είναι η δική σου ευκαιρία να συνεργαστείς με μια εμπνευσμένη ομάδα για μια ρεαλιστική προσέγγιση που θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα και να πετύχεις αυτά που νόμιζες ότι δεν ήταν δυνατά να γίνουν.

Εάν ενδιαφέρεσαι και θες να συνεργαστείς μαζί μας κάνε ένα μικρό βήμα σήμερα και κλείσε ένα Ραντεβού Συζήτησης, χωρίς καμία δέσμευση. Θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις από κοντά μαζί μας όλες τις απορίες σου, να έχεις μια πλήρη πληροφόρηση για τα Προγράμματά μας και να βρούμε την κατάλληλη και πιο αποδοτική προσέγγιση για εσένα.

Ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία να σε γνωρίσουμε και να σε βοηθήσουμε να μεταμορφώσεις το Σώμα και την Υγεία σου μια για πάντα!

Το επόμενο βήμα και η επόμενη πράξη εξαρτώνται από εσένα!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ

Είναι σημαντικό για εμάς να μάθουμε για τον στόχο και τα κίνητρά σου!

Επενδύουμε αρκετό χρόνο και ενέργεια σε κάθε άτομο που αναλαμβάνουμε για αυτό σαν πρώτο βήμα έχει μεγάλη σημασία για εμάς να μας περιγράψεις καλύτερα τι θες να πετύχεις.

Ανά περίοδο αναλαμβάνουμε έναν μικρό αριθμό ατόμων στα Προγράμματά μας, καθώς θέλουμε ο καθένας και η καθεμία που συμμετέχει σε αυτά, να πετύχει στο 100% τον στόχο του/της.

Εφόσον είσαι ένα άτομο το οποίο μπορούμε να αναλάβουμε και ταιριάζεις στα Προγράμματά μας, θα επικοινωνήσουμε για να βρούμε μαζί την κατάλληλη λύση για εσένα!

Call Now
Book Now