Προετοιμασία για την
1η Συνεδρία

“Πριν από οτιδήποτε άλλο, η προετοιμασία είναι το κλειδί για την επιτυχία.”

Alexander Graham Bell

Για να αποφύγεις την μικρή στιγμή αμηχανίας που μπορείς να έχεις νιώσει όταν έπιασες τον εαυτό σου απροετοίμαστο…
Στη Nutripass σου υπενθυμίζουμε ότι η προετοιμασία είναι κάτι σημαντικό για να ξεκινήσουμε, χρησιμοποιώντας την αποφασιστικότητά σου ως κινητήριο μοχλό για την ολοκληρωτική σωματική σου αλλαγή.

Δώσε μια μικρή βάση στα παρακάτω!

Για να πραγματοποιηθούν οι μετρήσεις του Βασικού Μεταβολικού Ρυθμού με το Fitmate GS Canopy αλλά και για την Ανάλυση Σύστασης Σώματος με την Tanita MC 780 είναι θεμιτό να γίνει μια μικρή προετοιμασία από μέρους σου.

Για την Μέτρηση του Βασικού Μεταβολικού Ρυθμού
Για την Μέτρηση Ανάλυσης Σύστασης Σώματος:
Επιπλέον Πληροφορίες για την 1η Συνεδρία

Για την Μέτρηση του Βασικού Μεταβολικού Ρυθμού:

‘Οπως με τις περισσότερες ιατρικές εξετάσεις π.χ. έλεγχος χοληστερίνης, έτσι και με τον μεταβολισμό υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσεις για να επιτύχουμε μια σωστή μέτρηση.

Τη συγκεκριμένη ημέρα της μέτρησης, βεβαιωθείτε ότι:

Για την Μέτρηση Ανάλυσης Σύστασης Σώματος:

‘Οπως με τις περισσότερες ιατρικές εξετάσεις π.χ. έλεγχος χοληστερίνης, έτσι και με τον μεταβολισμό υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσεις για να επιτύχουμε μια σωστή μέτρηση.

Μην ξεχάσεις να μας φέρεις στην 1η Συνεδρία τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων αίματος που έχεις κάνει.

(χοληστερόλη, τριγλυκερίδια, σάκχαρο αίματος, θυρεοειδική λειτουργία, ουρικό οξύ κτλ.) όπως επίσης και την φαρμακευτική αγωγή, αν λαμβάνετε.

Επιπλέον Πληροφορίες

Στην 1η Συνεδρία γίνεται λήψη ιατρικού ιστορικού και εκτενής λήψη διατροφικού ιστορικού για την κατανόηση των διατροφικών σου συνηθειών, του τρόπου ζωής σου, το εργασιακό σου περιβάλλον, το οικογενειακό περιβάλλον, τις ώρες των γευμάτων σου εντός και εκτός σπιτιού κ.α.

Τέλος πραγματοποιείται λήψη και της Φυσικής σου Δραστηριότητας για να αποτυπωθεί η ενεργειακή δαπάνη που απορρέει από τις δραστηριότητές που εκτελείς ή όχι (δεν είμαστε και όλοι τόσο δα δραστήριοι).

Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω καθορίζονται οι στόχοι του προγράμματος αλλά και της συνεργασίας μας, δίδεται το αρχικό πλάνο παρέμβασης αλλά και κατευθυντήριες οδηγίες όσων αφορά το διατροφικό κομμάτι.

Σε συνέχεια της 1ης Συνεδρίας, η επίτευξη των στόχων του εκάστοτε προγράμματος γίνεται με ιδιαίτερα οικονομικά και ευέλικτα πακέτα με συνεχή ανατροφοδότηση, συμβουλευτική και επαναπροσδιορισμό στόχων ανάλογα με το ξεχωριστό προφίλ του κάθε πελάτη και πάντα σε συνεννόηση με τον επιστήμονα υγείας!

Κάνε ένα μικρό βήμα για να φτάσεις πιο κοντά σε αυτά που ονειρεύεσαι για το Σώμα σου και την Υγεία σου.

Κλείσε ένα Δωρεάν Ραντεβού και ξεκίνα μαζί μας.

Call Now
Book Now