fbpx
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
  • HOME
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

“Πριν από οτιδήποτε άλλο, η προετοιμασία είναι το κλειδί για την επιτυχία.”

 

Alexander Graham Bell


Για να αποφύγεις την μικρή στιγμή αμηχανίας που μπορείς να έχεις νιώσει όταν έπιασες τον εαυτό σου απροετοίμαστο…

Στη Nutripass σου υπενθυμίζουμε ότι η προετοιμασία είναι κάτι σημαντικό για να ξεκινήσουμε, χρησιμοποιώντας την αποφασιστικότητά σου ως κινητήριο μοχλό για την ολοκληρωτική σωματική σου αλλαγή.

Για αυτό δώσε μια μικρή βάση στα παρακάτω!

Για να πραγματοποιηθούν οι μετρήσεις του Βασικού Μεταβολικού Ρυθμού με το Fitmate GS Canopy αλλά και για την Ανάλυση Σύστασης Σώματος με την Tanita MC 780 είναι θεμιτό να γίνει μια μικρή προετοιμασία από μέρους σου.

Fitmate GS Canopy

Για την Μέτρηση του Βασικού Μεταβολικού Ρυθμού:

‘Οπως με τις περισσότερες ιατρικές εξετάσεις π.χ. έλεγχος χοληστερίνης, έτσι και με τον μεταβολισμό υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσεις για να επιτύχουμε μια σωστή μέτρηση.

Τη συγκεκριμένη ημέρα της μέτρησης, βεβαιωθείτε ότι:
1) Δεν έχεις φάει ή δεν έχεις πιει τίποτα άλλο εκτός από νερό τουλάχιστον 4 ώρες πριν την μέτρηση.
2) Δεν έχεις καπνίσει για 2 ώρες πριν και δεν έχεις καταναλώσει καφεΐνη, τουλάχιστον 4 ώρες πριν την μέτρηση.
3) Συζητήσε με τον επιστήμονα υγείας σε περίπτωση που λαμβάνεις φάρμακα ή σκευάσματα που επηρεάζουν τον Βασικό Μεταβολισμό.
4) Δεν έχεις γυμναστεί (αεροβική ή ασκήσεις αντοχής) για τουλάχιστον 8 ώρες πριν από το προγραμματισμένο ραντεβού.

Δείτε Περισσότερα

Tanita MC 780

Για την Μέτρηση Ανάλυσης Σύστασης Σώματος:

‘Οπως με τις περισσότερες ιατρικές εξετάσεις π.χ. έλεγχος χοληστερίνης, έτσι και με τον μεταβολισμό υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσεις για να επιτύχουμε μια σωστή μέτρηση.

1) 4 ώρες πριν την λιπομέτρηση, μην καταναλώνεις φαγητό, νερό ή άλλα υγρά (όπως καφέ και τσάι).
2) Απέφυγε την πολύ έντονη σωματική άσκηση 24 ώρες πριν την μέτρηση.
3) 24 ώρες πριν την λιπομέτρηση, μην καταναλώνεις αλκοόλ.
4) Καλό είναι η λιπομέτρηση να μην λαμβάνει χώρα τις ημέρες αδιαθεσίας μιας γυναίκας καθώς μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμά της.
5) Μην κάνεις μπάνιο ή ντουζ πριν την μέτρηση
6) Πραγματοποίησε τη μέτρηση μετά την ούρηση και την απέκκριση, αν είναι εφικτό.
7) Απαγορεύεται η λιπομέτρηση σε εγκυμονούσες για λόγους προληπτικούς, και σε άτομα που φέρουν βηματοδότη στην καρδιά τους ή άλλα μεταλλικά εμφυτεύματα στο σώμα τους.

Δείτε Περισσότερα

Μετρήσεις

Επίσης μην ξεχάσεις να μας φέρεις στην 1η Συνεδρία τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων αίματος που έχεις κάνει.

(χοληστερόλη, τριγλυκερίδια, σάκχαρο αίματος, θυρεοειδική λειτουργία, ουρικό οξύ κτλ.) όπως επίσης και την φαρμακευτική αγωγή, αν λαμβάνετε.

Έχουμε λίγα πραγματάκια ακόμα για την 1η Συνεδρία

 

Επιπλέον στην 1η Συνεδρία γίνεται λήψη ιατρικού ιστορικού και εκτενής λήψη διατροφικού ιστορικού για την κατανόηση των διατροφικών σου συνηθειών, του τρόπου ζωής σου, το εργασιακό σου περιβάλλον, το οικογενειακό περιβάλλον, τις ώρες των γευμάτων σου εντός και εκτός σπιτιού κ.α.

Τέλος πραγματοποιείται λήψη και της Φυσικής σου Δραστηριότητας για να αποτυπωθεί η ενεργειακή δαπάνη που απορρέει από τις δραστηριότητές που εκτελείς ή όχι (δεν είμαστε και όλοι τόσο δα δραστήριοι).

Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω καθορίζονται οι στόχοι του προγράμματος αλλά και της συνεργασίας μας, δίδεται το αρχικό πλάνο παρέμβασης αλλά και κατευθυντήριες οδηγίες όσων αφορά το διατροφικό κομμάτι.

Σε συνέχεια της 1ης Συνεδρίας, η επίτευξη των στόχων του εκάστοτε προγράμματος γίνεται με ιδιαίτερα οικονομικά και ευέλικτα πακέτα με συνεχή ανατροφοδότηση, συμβουλευτική και επαναπροσδιορισμό στόχων ανάλογα με το ξεχωριστό προφίλ του κάθε πελάτη και πάντα σε συνεννόηση με τον επιστήμονα υγείας!


Ας χρησιμοποιήσουμε αποτελεσματικά μαζί την αποφασιστικότητά σου, για την πιο ολοκληρωμένη δική σου και μόνιμη αλλαγή!

Κλείσε ραντεβού για την 1η Συνεδρία !


Το σκέφτεσαι ακόμα;

Ξέρουμε ότι θα έχεις απορίες για αυτό σου δίνουμε την δυνατότητα για ένα Δωρεάν 30λεπτο ραντεβού για να σου τις λύσουμε όλες από κοντά, να καταλάβουμε καλύτερα τον στόχο σου και να βρούμε πραγματικές λύσεις για εσένα! Όλα αυτά φυσικά χωρίς καμία δέσμευση από μέρους σου.