Υπηρεσίες Nutripass

ONLINE ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Αξιοποιώντας την τεχνολογία προσφέρουμε online Συμβουλευτικές – Coaching Συνεδρίες στις οποίες δίνεται
η δυνατότητα να επιτύχεις τους διατροφικούς και προσωπικούς σου στόχους εξ’ αποστάσεως με την πρωτοποριακή μέθοδο της Nutripass!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ COACHING ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Απέκτησε το Σώμα που ονειρεύεσαι και διατήρησέ το μακροχρόνια με την βοήθεια και την καθοδήγηση της ξεχωριστής ομάδας και προσέγγισής μας. Έφτασε η ώρα να πάρεις την Υγεία στα χέρια σου και να αποκτήσεις το σώμα που πάντα επιθυμούσες!

ONLINE ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Θέλεις να Βάλεις Την απώλεια Βάρους και Λίπους στον Αυτόματο Πιλότο; Τα ειδικά σχεδιασμένα online προϊόντα μας μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις το δικό σου ταξίδι Σωματικής Αλλαγής χωρίς στερήσεις και απαγορεύσεις!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ

Είναι σημαντικό για εμάς να μάθουμε για τον στόχο και τα κίνητρά σου!

Επενδύουμε αρκετό χρόνο και ενέργεια σε κάθε άτομο που αναλαμβάνουμε για αυτό σαν πρώτο βήμα έχει μεγάλη σημασία για εμάς να μας περιγράψεις καλύτερα τι θες να πετύχεις.

Ανά περίοδο αναλαμβάνουμε έναν μικρό αριθμό ατόμων στα Προγράμματά μας, καθώς θέλουμε ο καθένας και η καθεμία που συμμετέχει σε αυτά, να πετύχει στο 100% τον στόχο του/της.

Εφόσον είσαι ένα άτομο το οποίο μπορούμε να αναλάβουμε και ταιριάζεις στα Προγράμματά μας, θα επικοινωνήσουμε για να βρούμε μαζί την κατάλληλη λύση για εσένα!

Call Now
Book Now