Ονομάζομαι Αντωνίου Γιάννης και είμαι Διαιτολόγος Διατροφολόγος με εξειδικεύσεις σε Nutrition Coaching, Life Coaching, Sports Nutrition και Personal Training.

Τα τελευταία χρόνια έχω βοηθήσει με την ομάδα μου εκατοντάδες άτομα να επιτύχουν τους στόχους τους μέσω της Διατροφής, του Coaching και της Άσκησης.

Έχουμε αναλάβει πολυάσχολα άτομα με πιεστικές καθημερινότητες, άτομα που έχουν ταλαιπωρηθεί με πολλές Δίαιτες και ανορθόδοξες μεθόδους για την απώλεια βάρους, Αθλητές, παιδιά, εργαζόμενες μητέρες, Επιχειρηματίες, αλλά και Ανθρώπους με διαφορετικούς στόχους για την Υγεία και το Σώμα τους. Τα ποσοστά επιτυχίας σε όλες τις περιπτώσεις, και με την μεθοδολογία που έχουμε δημιουργήσει, είναι τεράστια!

Γνωρίζω ότι μπορεί να αναρωτιέσαι τι είναι το Nutrition Coaching.

Πιστεύω ότι η τετριμμένη προσέγγιση με μια Δίαιτα ή ένα πλάνο Διατροφής σε λίγα χρόνια θα ”πεθάνει”. Το Nutrition Coaching δεν έχει να κάνει μόνο με την Διατροφή!
Το να βοηθάς ανθρώπους να αλλάζουν συμπεριφορές, επιλογές και συνήθειες δεν έχει να κάνει μόνο με το τι φαγητό καταναλώνουν.

Το Coaching έχει να κάνει με το ίδιο το άτομο, για το πως σκέφτεται, για το πως νιώθει, πως ζει, πως δρα και ενεργεί σε καταστάσεις στην ζωή του.

Για αυτό εδώ και μερικά χρόνια το ενσωματώνουμε με διάφορες τεχνικές σε όλα τα Προγράμματά μας, καθώς η επιτυχημένη αλλαγή του Σωματικού βάρους απαιτεί πλέον μια ολιστική προσέγγιση.

Σε κάθε άτομο που αναλαμβάνουμε με την ομάδα μου είμαστε προσηλωμένοι πλήρως στον στόχο του, για αυτό και εξετάζουμε ενδελεχώς την κάθε περίπτωση αφιερώνοντας αρκετό χρόνο στην 1η Συνεδρία για ένα πλήρες ιστορικό, αρκετό χρόνο σε όλες τις Συνεδρίες των προγραμμάτων αλλά και αρκετό προσωπικό χρόνο ενδιάμεσα των συνεδριών για να υπάρχει συνεχώς ένα στήριγμα σε όλη την διαδικασία αλλαγής.

 

Όραμα μας είναι να βοηθήσουμε όσα περισσότερα άτομα μπορούμε να αλλάξουν το Σώμα τους, να δημιουργήσουν συνήθειες ζωής και να μάθουν πως να διατηρούν τα αποτελέσματα μια για πάντα!

 

Δεν είμαι ο Άνθρωπος που θα σου προτείνει μεθόδους και λύσεις που δεν θα μπορείς να τις ακολουθήσεις.
Οπότε τα συμπληρώματα, οι στερητικές λύσεις, τα υποκατάστατα γευμάτων, οι σκόνες τροφίμων κλπ δεν είναι στην φιλοσοφία μας. 

Αν χρειαστεί να μπούνε θα είναι υπό ορισμένες συνθήκες και πάντα σε συνεννόηση με το κάθε περιστατικό.

 

Για αυτό επικεντρωνόμαστε στις ξεχωριστές ανάγκες του καθενός και ύστερα δομούμε μια εξατομικευμένη προσέγγιση και ένα εξατομικευμένο Πλάνο Διατροφής και δράσης που θα του είναι εύκολο καθημερινά να το εφαρμόζει και να βλέπει συστηματικές και άμεσες αλλαγές στο Σώμα και στην Υγεία του.

 

Όποιος και να είναι ο στόχος σου μπορούμε μαζί με την ομάδα μου να σε βοηθήσουμε να τον πετύχεις μια και καλή, και να σε εκπαιδεύσουμε στο πως να διατηρείς τα αποτελέσματα μακροχρόνια.

 

Πιστεύουμε ότι ο καθένας μας έχει έναν κρυμμένο θησαυρό μέσα του όπου με την κατάλληλη καθοδήγηση μπορεί να ξεκλειδώσει τις απεριόριστες δυνατότητές του πετυχαίνοντας αυτά που ονειρεύεται πρωτίστως για το Σώμα και την Υγεία του και ύστερα για την Ζωή του.

Αν είσαι έτοιμος να τον ανακαλύψουμε μαζί και να καταφέρουμε τους στόχους σου, θα χαρώ πραγματικά να σε βοηθήσουμε!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ

Από μικρό παιδί με θυμάμαι στο Γυμνάσιο-Λύκειο αρκετά αδύνατο, μοναχικό, χωρίς παρέες και κλεισμένο στον εαυτό μου.

Ξέρεις ο καθένας έχει τις σκοτεινές εποχές του από τις οποίες πρέπει να καταφέρει να βγει, για να αλλάξει από μέσα προς τα έξω.

 

Τότε είχα κάποιες αθλητικές ασχολίες αλλά δεν θα έλεγα ότι Σωματικά ήταν αυτό που θα ήθελα να έχω.

 

Αν με έβλεπες, θα με έλεγες αδύνατο και ίσως καχεκτικό.

 

Η αυτοπεποίθηση μου φυσικά ήταν πεσμένη στα τάρταρα με αποτέλεσμα να φοβάμαι να πάρω οποιαδήποτε απόφαση και να την κάνω πράξη.

 

(…όλα συνδέονται μεταξύ τους στην ζωή μας επηρεάζοντας και άλλους τομείς και πτυχές…)

Η ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ

Με την είσοδο μου στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ένας νέος κόσμος ξαφνικά άνοιξε.

Καινούργιες παρέες, νέα καθήκοντα και φοιτητική ξεγνοιασιά!
Ήταν σαν να ένιωσα μια γρήγορη μεταμόρφωση στην κοινωνική μου ζωή κάτι στο οποίο έπαιξε τεράστιο ρόλο το εξωτερικό μου περιβάλλον (όπως παίζει και στη Διατροφή και στις επιλογές σου).

Ο χαρακτήρας μου άρχιζε να αλλάζει και από κλεισμένος και συνεσταλμένος μετατράπηκα σε έναν από τους πιο κοινωνικούς νέους.

Άρχιζε να αλλάζει όμως και το Σώμα μου!

Η φοιτητική καλοπέραση με έφερε σε ένα σημείο να ζυγίζω παραπάνω και η κοιλίτσα που είχα σχηματίσει ήταν το πρώτο σημείο πειράγματος των γύρω μου.

Στην αρχή δεν με ενδιέφερε, αλλά η επανάληψη και η στασιμότητα στην εικόνα σώματός μου άρχισε να γίνεται ενοχλητική για εμένα.

Και όλο αυτό διογκωνόταν έχοντας άμεσο αντίκτυπο και στα υπόλοιπα κομμάτια της ζωής μου.

Απεγνωσμένα άρχισα να δοκιμάζω και να πειραματίζομαι με εμένα και το Σώμα μου.

Γράφτηκα στο γυμναστήριο της γειτονιάς, άρχισα να πηγαίνω (όχι τόσο συστηματικά) και χωρίς να έχω ακόμα τις γνώσεις από την σχολή μου για το Διατροφικό ρόλο στην Αλλαγή…μάντεψε. Παρέμενα φυσικά στάσιμος, χάνοντας λίγα κιλά και ξαναπαίρνοντάς τα με το αισθητικό ‘’πρόβλημα’’ να παραμένει.

Με θυμάμαι έτσι μέχρι που τελείωσα και τον Στρατό και αποφοίτησα από το Χαροκόπειο.

ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ

Τελειώνοντας το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο βγήκα σε έναν νέο κόσμο χωρίς να γνωρίζω τι θα κάνω.

Χωρίς την έντονη κοινωνική ζωή πια, χωρίς καμία οικονομική ευμάρεια και με τις μπερδεμένες αναζητήσεις στην πορεία μου και την αυτοπεποίθησή μου, έσφιξα τα δόντια και έκανα ένα μικρό πρώτο βήμα.

Έχοντας εμπειρία από την πρακτική μου Άσκηση άρχιζα να αναλαμβάνω τα πρώτα άτομα Διατροφικά στα Βόρεια Προάστια (ζυγαριά στο ένα χέρι, στυλό και χαρτί στο άλλο).

Με τον καιρό παρατηρούσα ότι όσο δύσκολο μου ήταν να αλλάξω την εικόνα και το Σώμα μου άλλο τόσο δύσκολο ήταν να αλλάξω και να επηρεάσω τα άτομα που αναλάμβανα.

Ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ άρχισε να δημιουργείται μέσα μου!

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Άρχισα να πιστεύω ότι η αλλαγή πλέον είναι κάτι βαθύτερο και συνδέεται με πολλά πράγματα μαζί.

Δεν είναι μόνο Διατροφή και Άσκηση-κίνηση.

Έκατσα σκέφτηκα και προσπάθησα να βρω μια λύση.

Έβλεπα και σε εμένα τον ίδιο ότι η χαμηλή αυτοπεποίθηση με επηρέαζε άμεσα στις επιλογές μου, στις παρέες μου, στις σχέσεις μου αλλά και στον επαγγελματικό τομέα.

Δεν είχα την κατάλληλη καθοδήγηση και έναν μέντορα να μου δείξει τον δρόμο, και αυτό με πείραζε δημιουργώντας ένα κενό.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ - Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ

Ξέρεις είναι όταν φτάνεις στο σημείο μηδέν και λες ‘’Δεν πάει άλλο, πρέπει να κάνω κάτι για να αλλάξει αυτή η κατάσταση’’.

Ήταν σαν να στάλθηκε αστραπιαία ένα σήμα μέσα μου.

Η επαφή μου με κάποια βιβλία ως πηγές έμπνευσης αλλά και με άτομα που ασχολούνταν με την Αυτοβελτίωση έκανε αυτό το μικρό κλικ μέσα μου.

Άρχισα να διεισδύω στον τομέα αυτό κάνοντας την πρώτη Online μου εκπαίδευση στο Life Coaching, διαβάζοντας βιβλία πάνω στο αντικείμενο αλλά και παράλληλα προσπαθώντας να βρω και να ανακαλύψω βαθύτερα τον εαυτό μου.

Ύστερα ακολούθησαν εκπαιδεύσεις στο Nutrition Coaching και στον Νευρογλωσσσικό Προγραμματισμό.
Έψαξα και βρήκα μέντορες οι οποίοι με βοήθησαν και μου έδωσαν τις κατάλληλες κατευθύνσεις και λύσεις.

Όλη αυτή η νέα πραγματικότητα με βοήθησε πραγματικά αλλά και μου έδωσε εργαλεία για να βοηθάω πιο αποτελεσματικά τα άτομα που αναλάμβανα.

Δεν σταμάτησα εκεί όμως.

Παράλληλα άρχισα να ξεσκονίζω κάθε βιβλίο περί Διατροφής, κάθε έρευνα και να παρευρίσκομαι σε κάθε συνέδριο του κλάδου, σχηματίζοντας πλέον και δημιουργώντας το παζλ της Απώλειας Βάρους-Λίπους και της Σωματικής Σύστασης.

Τα πρώτα εφόδια από την σχολή μου άρχισαν να γίνονται κομμάτια ενός δύσκολου παζλ το οποίο σιγά σιγά συμπληρωνόταν.

Συνέχισα με πιστοποιήσεις στην Προπονητική και το Personal training γιατί ήμουν πεπεισμένος ότι και αυτό ήταν ένας σημαντικός κρίκος.

Άρχισα να γίνομαι πιο συστηματικός στις πράξεις μου καταφέρνοντας την Σωματική Αλλαγή πάνω μου με διάρκεια στο χρόνο.

Επανήλθα στο φυσιολογικό μου Σωματικό βάρος, με την κοιλίτσα να εξαφανίζεται και την αυτοπεποίθησή μου να ανεβαίνει σκαλοπάτια πάνω.

Άρχισα να βλέπω πιο σφαιρικά και ολιστικά τα πράγματα.

Ο πειραματισμός πρώτα σε εμένα και στον εαυτό μου με βοήθησε στο να κάνω το επόμενο βήμα και σιγά σιγά να δημιουργήσω και την αλλαγή μαζί με τα άτομα που συνεργαζόμουν.

Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΗ

Σιγά σιγά όλη αυτή η εσωτερική αναζήτηση και ‘’εργασία’’ άρχισε να μετουσιώνεται.

 

Τα αγαθά κόποις κτώνται λένε!

 

Το πελατολόγιο μου άρχισε να αυξάνεται συστηματικά στα Βόρεια Προάστια.
Παράλληλά ως Διαιτολογικός υπεύθυνος τότε σε έναν μεγάλο πολυχώρο επεκτείνω την δραστηριότητα μου και στο κέντρο της Αθήνας συνάπτοντας συνεργασίες με μεγάλη επιτυχία και το word of mouth να συνεχίζει να διαδίδεται.

Η τεράστια επιτυχία των διατροφικών προγραμμάτων και της μεθοδολογίας που είχε δημιουργηθεί φέρνει και τα πρώτα σημάδια από το εξωτερικό όπου αρχίζω να αναλαμβάνω άτομα Online από Ελλάδα εκτός Αττικής αλλά και από όλη την υφήλιο με εξίσου θεαματικά αποτελέσματα στην Υγεία, τον τρόπο Ζωής τους και το Σώμα τους.

Η δημιουργία του site που πλοηγείσαι τώρα ήταν ένα μεγάλο βήμα για όλη αυτή την εξελισσόμενη δραστηριότητά μου, ώστε να γίνει γνωστή.

Ένα μεγαλύτερο βήμα, ήταν και η δημιουργία του Πολυχώρου Διατροφής και Nutrition Coaching στο Μαρούσι ενσαρκώνοντας ακόμα περισσότερο το όνειρο μου στον χώρο της Διατροφής.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ - Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟΧΟΣ

Ξέρεις το κάθε ταξίδι μπορεί να ξεκινήσει με δυσκολίες και προβληματισμούς, αλλά αν επιμείνεις θα έρθουν όμορφα πράγματα στην πορεία.

 

Για να φτάσεις στον τελικό σκοπό, είναι ζωτικό να έχεις στόχους.

 

Επίσης σημαντικό είναι να έχεις τους κατάλληλους Ανθρώπους – Προπονητές – Καθοδηγητές στην πορεία σου, θα συμπλήρωνα.

 

Ο δικός μου σκοπός πλέον μετά από όλη αυτή την πολύπλευρη αναζήτηση είναι να καταφέρω να επηρεάσω όσα περισσότερα άτομα μπορώ ώστε να δημιουργήσουν με τον σωστό τρόπο την Σωματική αλλαγή που ονειρεύονται, με Επιστημονικές αλήθειες και αποδεδειγμένες πρακτικές που θα τους βοηθήσουν να την διατηρήσουν σε βάθος χρόνου.

 

Έχω υπάρξει στην θέση σου και εφόσον το έχω καταφέρει εγώ, σίγουρα μπορείς και εσύ να το κάνεις με την κατάλληλη καθοδήγηση.

 

Αν είσαι μαζί μου σε αυτό το ταξίδι και θες να κάνεις μόνιμες αλλαγές στο Σώμα και στην Υγεία σου, θα χαρώ να συνεργαστούμε και να είμαι ο καθοδηγητής σου.

 

 

Σε ευχαριστώ βαθύτατα που διάβασες μέχρι εδώ.

 

Καλή συνέχεια σου εύχομαι.

 

Υ.Γ.: Παρακάτω μπορείς να δεις αναλυτικά κάποια παραπάνω πράγματα όσων αφορά το Βιογραφικό μου.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών όπου και αποφοίτησε στις 07/2013. Παράλληλα στα πλαίσια των προπτυχιακών του Σπουδών υπήρξε φοιτητής στο Wageningen University της Ολλανδίας στο Τμήμα Διατροφής του Ανθρώπου.

Από το 2012 έως και το 2013 εκπόνησε Πτυχιακή Μελέτη με τίτλο «Αλλαγές σε καρδιομεταβολικούς παράγοντες κινδύνου μετά από διατροφική παρέμβαση σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες» με βαθμό «Άριστα -10/10».

Η ενασχόληση του από την παιδική ηλικία με τον αθλητισμό αλλά και με τα ερεθίσματα του πατέρα του ως γυμναστή τον ωθεί να συνεχίσει τις σπουδές του το Φεβρουάριο του 2015 ως Personal Trainer στην ιδιωτική σχολή Base Training αποκτώντας επιπλέον γνώσεις στην Εργοφυσιολογία, Φυσιολογία, Ανατομία, Βιοχημεία, Πρώτες Βοήθειες, Managment και Προπονητική ασκούμενων, Personal Training και Group Training.

Ωστόσο επειδή κατ’ αυτόν η υγεία δεν είναι μόνο Διατροφή και Άσκηση αλλά και βελτίωση του ίδιου του ατόμου στο πως συμπεριφέρεται με το φαγητό, στους τομείς της ζωής του γενικότερα, αλλά και ως μια διαδικασία επίτευξης μακροπρόθεσμων στόχων, συνεχίζει τις σπουδές του:

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Στα πλαίσια του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών, πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στο Παίδων Πεντέλης και στον Ερυθρό Σταυρό με κύρια καθήκοντα τη Διατροφική Υποστήριξη παιδιών με προβλήματα Παχυσαρκίας, Ψυχογενούς Ανορεξίας αλλά και ενηλίκων με υπερβάλλον βάρος και Σακχαρώδη Διαβήτη.
Επιπλέον εργάστηκε στην ΦΑΓΕ Α.Ε. ως βοηθός στο αναλυτικό εργαστήριο, στον Πανελλήνιο Σύλλογο Διαιτολόγων με συμμετοχή σε διάφορα project αλλά και στο Κέντρο Υγείας Σπάτων παρακολουθώντας υπέρβαρους, παχύσαρκους ηλικιωμένους και παραδίδοντας ομιλίες στα ΚΑΠΗ της περιοχής.
Εκτός των πλαισίων της πρακτικής του άσκησης έχει εργαστεί το 2011-2012 ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο medNutrition αλλά και στο Κέντρο Ευρωστία αποκομίζοντας σπουδαία εμπειρία όσον αφορά τη διαιτολογική υποστήριξη πελατών με ενεργή συμμετοχή σε συνεδρίες, κατάρτιση προγραμμάτων διατροφής, συμμετοχή στο πρόγραμμα Τροποποίησης Διατροφικής Συμπεριφοράς ‘’Πέρα από τα Όρια της Δίαιτας’’, σωματικές μετρήσεις (Βασικού Μεταβολισμού, Σπλαγχνικού λίπους, λιπομέτρηση) και τη θρεπτική ανάλυση και σχολιασμό συνταγών. Παράλληλα εκπαιδεύτηκε στη χρήση του διαδικτύου ως εργαλείο επικοινωνίας με ενεργή συμμετοχή στη διαμόρφωση άρθρων στις ιστοσελίδες mednutrition.gr και medreha.gr αλλά και στην προετοιμασία ερωτήσεων για συνεντεύξεις σε αρμόδιους Υγείας.

 

 • Από τον Νοέμβρη του 2013 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίες στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας με one to one αλλά και online Συνεδρίες, κάνοντας το επιχειρηματικό βήμα ανοίγοντάς με το πέρας των χρόνων τους Πολυχώρους Διατροφής και Nutrition Coaching της Nutripass στην Αττική.
 • Επίσης από τον Οκτώβρη του 2015 ξεκινά μια μεγάλη συνεργασία ως Υπεύθυνος του Διαιτολογικού Τμήματος στο μεγαλύτερο πολυχώρο των Bορείων Προαστίων, Aqua Life, έχοντας στην επίβλεψη του ασκούμενους στον τομέα του personal training της Aqua Life αλλά και παρέχοντας υπηρεσίες Διατροφής στα 2500 ενεργά μέλη του υπόλοιπου συγκροτήματος.
 • Ωστόσο, η μεταδοτικότητα του ως επαγγελματίας και άνθρωπος αλλά και η θετική του αλληλεπίδραση με ένα συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο, ακόμα και εκτός των Βορείων Προαστίων, τον ωθεί το 2016 στην έναρξη μιας καινοτόμου Συνεργασίας για τα Ελληνικά δεδομένα με τον όμιλο ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ ilias antoniou, με σκοπό την εξυπηρέτηση της ζήτησης στην καρδιά των Αμπελοκήπων στην Αθήνα και με τη δημιουργία ενός ξεχωριστού Concept για 1η φορά στα Ελληνικά δεδομένα.
 • Επιπλέον οι συνεχείς αναζητήσεις του για εξέλιξη επαγγελματική αλλά και σαν προσωπικότητα, του δημιουργεί την ανάγκη να επικοινωνήσει σε όσο μεγαλύτερο κοινό το μαγικό τρίπτυχο κατά αυτόν, ”Διατροφή, Άσκηση και Coaching” με την δημιουργία του nutripass.gr με στόχο το Ολοκληρωμένο Αποτέλεσμα.
 • Από το 2019 έχει συνάψει συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες καθοδηγώντας Διατροφικά τους εργαζομένους του Ομίλου ΟΤΕ στο Μέγαρο Αμαρουσίου και στην Παιανία αλλά και σε επιχειρήσεις Κομμωτηρίων και σε Φαρμακεία.
 •  Παράλληλα ως Personal Trainer έχει σκοπό την ολοκληρωτική επίβλεψη και ”μεταμόρφωση” των ανθρώπων που συνεργάζεται με πλήρη πακέτα Διατροφής, Άσκησης και Coaching…μια πρωτοπόρα και ”συμπαγής” από όλες τις πλευρές αντιμετώπιση για τα Ελληνικά Δεδομένα.

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Από το 2008 έως Σήμερα έχει παρακολουθήσει όλα τα σημαντικά συνέδρια και συμπόσια του κλάδου της Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής, πολλοστά συνέδρια του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρίας, αλλά και αρκετά συνέδρια στον τομέα της Άσκησης, του Fitness αλλά και του τομέα της Αυτοβελτίωσης και του Life Coaching. Ενδεικτικά κάποια από αυτά είναι:  
 • 1ο και 2ο Συμπόσιο Αθλητικής Διατροφής του ΠΣΔΔ
 • 10ο, 11ο,12ο και 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής και Διαιτολογίας
 • 7η Επιστημονική Διημερίδα Παχυσαρκίας
 • 3ο, 4ο και 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αθηροσκλήρωσης
 • 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδολογίας Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου
 • 9ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Παχυσαρκίας
 • NLP Master Practitioner Certification Course (Expert Level) από Scottish Academy of Neuro-linguistic Programming
 • International Sports and Exercise Nutrition Conference 2019

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένα από τα μεγάλα του πάθη είναι η γυμναστική όπου από μικρή ηλικία έχει ασχοληθεί 7 χρόνια με τους παραδοσιακούς χορούς, αθλήματα στίβου, ποδόσφαιρο σε παιδικό και εφηβικό επίπεδο και μπάσκετ σε εφηβικό και αντρικό επίπεδο. Στη διάρκεια των Σπουδών του αφοσιώθηκε στην Σχολή του αλλά ποτέ δεν άφησε την καθημερινή ενασχόλησή του με αερόβιες και αναερόβιες μορφές άσκησης σε γυμναστήρια ή εξωτερικούς χώρους. Την τελευταία περίοδο τον έχει κερδίσει το τέννις με ανάλογες διακρίσεις στην κατηγορία του. Απεχθάνεται τις εύκολες λύσεις στον τομέα της Διατροφής και της Άσκησης και είναι κάτι το οποίο ‘’πολεμάει’’ να εντρυφήσει στα άτομα που συνεργάζεται, για μόνιμα και μακροχρόνια αποτελέσματα. Αγαπάει τα ταξίδια, την κοινωνική επαφή με ανθρώπους και κάθε νέα πρόκληση την αντιμετωπίζει με σύνεση, υπομονή, διορατικότητα και κριτική σκέψη.

Συμπλήρωσε την Φόρμα Εγγραφής για να έχεις την ευκαιρία να εξασφαλίσεις μια θέση στα Προγράμματά μας.

Οι θέσεις στα Προγράμματά μας είναι περιορισμένες και δεχόμαστε έναν μικρό αριθμό ατόμων ανα περίοδο. Για να δούμε αν είσαι ένα απο τα άτομα που μπορεί να αξιοποιήσει μια απο τις θέσεις, το πρώτο βήμα είναι να συμπληρώσεις μια αρχική συνέντευξη η οποία θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε περισσότερα πράγματα για τον στόχο σου αλλά και την συνεργασία μας.
Πάτησε το κουμπί και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα εγγραφής.
Θα ελέγξουμε τις απαντήσεις και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Call Now
Book Now