Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού με το Fitmate GS Canopy

Η σύγχρονη διαιτολογική πρακτική και τεχνολογία μας δίνει την δυνατότητα να παρακάμψουμε εκτιμήσεις μέσω εξισώσεων για τον γενικό πληθυσμό και να μετρήσουμε ακριβώς τον Βασικό Μεταβολισμό [Βασικός Μεταβολισμός (ΒΜR) είναι το ελάχιστο ποσό ενέργειας που απαιτείται για τη διατήρηση των βασικών λειτουργιών του οργανισμού στη ζωή]. Το ποσό της ενέργειας του ΒΜR, είναι απαραίτητο για την λειτουργία της αναπνοής, το μεταβολισμό των κυττάρων, την κυκλοφορία του αίματος καθώς και για τη διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος. Εφόσον, ο ΒΜR αντιπροσωπεύει το 70% της συνολικής απαιτούμενης ημερήσιας ενέργειας, είναι καθοριστική πληροφορία για τον καθορισμό των ημερήσιων ενεργειακών αναγκών με στόχο είτε την απώλεια, είτε την σταθεροποίηση είτε την πρόσληψη βάρους του κάθε ατόμου, με την μέθοδο της έμμεσης θερμιδομετρίας. Ο εξεταζόμενος πληρώντας ορισμένες προϋποθέσεις πριν την μέτρηση, ηρεμεί ξαπλωμένος, τοποθετείται η Canopy του μηχανήματος και μέσω της εκπνοής οξυγόνου μετριούνται οι θερμίδες που καίει ο οργανισμός του στην ηρεμία.

Η Μέτρηση του Βασικού Μεταβολισμού είναι μια ανώδυνη, εύκολη και γρήγορη εξέταση έμμεσης θερμιδομετρίας, που σας κάνει γνωστό το ακριβές πόσο των θερμίδων που καταναλώνει καθημερινά το σώμα σας και εξετάζει εάν ο μεταβολισμός σας είναι σε χαμηλές, κανονικές ή υψηλές τιμές. Η μέτρησή του εκτελείται σε ήσυχο περιβάλλον και διαρκεί 10-15 λεπτά.

Η μέτρηση του Βασικού Μεταβολισμού είναι ένα από τα βασικότερα κομμάτια για τον ορισμό της εξατομίκευσης στην χορήγηση του πλάνου Διατροφής και την άρτια επίτευξη των προκαθορισμένων στόχων, συμπεριλαμβανομένης της λεπτομερής λήψης του ιστορικού του ατόμου αλλά και της Ανάλυσης Σύστασης του Σώματός του.

Προυποθέσεις Για την Μέτρηση του Βασικού Μεταβολικού Ρυθμού

Όπως με τις περισσότερες ιατρικές εξετάσεις π.χ. έλεγχος χοληστερίνης, έτσι και με τον μεταβολισμό υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να επιτύχουμε μια σωστή μέτρηση.

Έτσι τη συγκεκριμένη ημέρα της μέτρησης, βεβαιωθείτε ότι:

Συμπλήρωσε την Φόρμα Εγγραφής για να έχεις την ευκαιρία να εξασφαλίσεις μια θέση στα Προγράμματά μας.

Οι θέσεις στα Προγράμματά μας είναι περιορισμένες και δεχόμαστε έναν μικρό αριθμό ατόμων ανα περίοδο. Για να δούμε αν είσαι ένα απο τα άτομα που μπορεί να αξιοποιήσει μια απο τις θέσεις, το πρώτο βήμα είναι να συμπληρώσεις μια αρχική συνέντευξη η οποία θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε περισσότερα πράγματα για τον στόχο σου αλλά και την συνεργασία μας.
Πάτησε το κουμπί και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα εγγραφής.
Θα ελέγξουμε τις απαντήσεις και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Call Now
Book Now