Εξατομικευμένη Διαχείριση Βάρους

Εξατομικευμένα Διατροφικά Προγράμματα ύστερα απο ειδικές μετρήσεις για την εκπλήρωση κάθε στόχου και ανάγκης για Πρόσληψη, Διατήρηση ή Απώλεια Βάρους.

Χαρακτηριστικό της υπηρεσίας είναι οι συχνές συνεδρίες, η στοχοποίηση, η ενσωμάτωση άσκησης-γυμναστικής και η άμεση επίτευξη των αποτελεσμάτων που επιθυμεί το άτομο για μια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του ή για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, αναλόγως το αντίστοιχό πρόγραμμα που του ταιριάζει!

Δίνεται επίσης η δυνατότητα μιας οχι τόσο δραστικής και άμεσης αντιμετώπισης με ευελιξία στη συχνότητα των συνεδριών εφόσον το άτομο έχει ως στόχο την διατήρηση των αποτελεσμάτων για πολύ μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα ή και εφ’όρου ζωής με οδηγό τη συμβουλευτική και την Coaching μεθοδολογία της Nutripass.

Καθώς η επιτυχία ενός προγράμματος και μιας προσπάθειας για εμας στη Nutripass, είναι η μεταλαμπάδευση των κατάλληλων εργαλείων, στοιχείων και γνώσεων για την διατήρηση εφ’όρου ζωής από την πλευρά του ατόμου.

Στη συνεργασία μας βασικό κομμάτι αποτελεί η εκπαίδευση του ατόμου σε θέματα διατροφής αλλά και να μάθει να προσαρμόζει την Διατροφή στην καθημερινότητά του και αντίστροφα, με στόχο να γίνει ο Διαιτολόγος του ίδιου του του εαυτού μετά το πέρας των συνεδριών.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που εντάσουμε στις συνεδρίες είναι η Διατροφική Καθοδήγηση μέσω Συμβουλευτικών και Συμπεριφορικών μεθόδων.

Χρησιμοποιούνται διάφορα εργαλεία και θεωρίες αλλαγής διαιτητικής συμπεριφοράς συμπεριλαμβανομένου της Συνέντευξης Κινητοποίησης.

Χρησιμοποιείται το μοντέλο της Γνωσιακής και Συμπεριφορικής Θεραπείας το οποία ανπτύχθηκε αρχικά για τη θεραπεία της κατάθλιψης, αλλά στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε εκτενώς στην επίλυση προβλημάτων καθώς και στην τροποποίηση δυσλειτουργικών σκέψεων.

Βοηθειέται έτσι το άτομο να αναγνωρίσει δυσλειτουργικές συμπεριφορές και τρόπους σκέψης (το γνωσιακό κομμάτι) και να αναπτύξει μεθόδους τροποποίησης τους (το συμπεριφορικό κομμάτι).

Απώτερος στόχος όλων των παραπάνω είναι το άτομο να μάθει να τρέφεται με ένα Πλάνο Διατροφής ολοκληρωμένο καλύπτωντας τις πιθανές διατροφικές ελλείψεις σε σύμπλευση με τον στόχο που θέτουμε απο κοινού για απώλεια, διατήρηση ή πρόσληψη βάρους.

 

Βασικές έννοιες στην αντιμετώπιση-συνεργασία είναι:

Συμπλήρωσε την Φόρμα Εγγραφής για να έχεις την ευκαιρία να εξασφαλίσεις μια θέση στα Προγράμματά μας.

Οι θέσεις στα Προγράμματά μας είναι περιορισμένες και δεχόμαστε έναν μικρό αριθμό ατόμων ανα περίοδο. Για να δούμε αν είσαι ένα απο τα άτομα που μπορεί να αξιοποιήσει μια απο τις θέσεις, το πρώτο βήμα είναι να συμπληρώσεις μια αρχική συνέντευξη η οποία θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε περισσότερα πράγματα για τον στόχο σου αλλά και την συνεργασία μας.
Πάτησε το κουμπί και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα εγγραφής.
Θα ελέγξουμε τις απαντήσεις και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Call Now
Book Now