Η Ειρήνη είναι Επιστημονική Υπεύθυνη στο γραφείο της Nutripass στους Αμπελοκήπους και Επιστημονική Συνεργάτης και Βασική Διατροφολόγος στα κεντρικά γραφεία της Nutripass στο Μαρούσι για τα ενδιάμεσα εβδομαδιαία ραντεβού των Προγραμμάτων της Nutripass.
Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, φοιτώντας για ένα εξάμηνο στη σχολή Nutrition & Dietetics στο Polytechnic Institute of Braganca, στην Πορτογαλία μέσω του προγράμματος Erasmus.
Η διαφορετικότητα των ανθρώπων την έκανε να επικεντρωθεί στο κομμάτι της συμβουλευτικής σχετικά με την διατροφή και να εστιάσει σε μεθόδους που εξατομικευμένα θα οδηγούν σε αλλαγή των διατροφικών τους συνηθειών και τη διατήρηση αυτών.
Παράλληλα, πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», στο διαιτολογικό γραφείο «Μαθαίνω Διατροφή» και στη βιομηχανία «Agroland Α.Ε.»
Μέσα από την εκπόνηση της πτυχιακής της εργασίας με θέμα «Μελέτη αυτοαντισωμάτων ASCA ως δείκτης διαφοροποίησης της νόσου Crohn και της Ελκώδους Κολίτιδας» ήρθε σε επαφή με το ερευνητικό πεδίο του αντικειμένου.
Από τότε συνεχίζει να ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις γενικότερα στο χώρο της υγείας και να παρακολουθεί πλήθος συνεδριών και ημερίδων. Πρόσφατα παρακολούθησε το Σεμινάριο “Ειδικός Αθλητικής Διατροφής” του Εργομετρικού Κέντρου Peak Performance εγκεκριμένο από το ISSN αλλά και το Σεμινάριο “Advanced Sports Nutrition” από το Barca Innovation Hub, Ισπανία.
Αγαπά τη μαγειρική και το χορό και προσπαθεί να συνδυάζει υγιεινές συνταγές και άσκηση.