Απόκτησε το

Mega Diet Pack Σήμερα

σε προνομιακή προσφορά ΜΟΝΟ με 149€ !
 • 79%

  MEGA DIET PACK

  149,00

  Ένας ΥΠΕΡ-πλήρης οδηγός Διατροφής με 20 Πλάνα, ώστε να μπεις άμεσα στα ρούχα σου και να νιώσεις πιο Υγιής, γεμάτος ευεξία.

  Όποιες και αν είναι οι Διατροφικές σου προτιμήσεις, μέσα σε αυτόν τον οδηγό σου έχουμε το αντίστοιχο ευέλικτο Πλάνο το οποίο θα έρθει και θα δέσει με την καθημερινότητά σου.

  Μαζί με αυτό σου δίνουμε βήμα προς βήμα βοηθητικές οδηγίες και μαζί με τον 1 Μήνα Δωρεάν Online Διατροφικής Παρακολούθησης με εβδομαδιαίες Συνεδρίες, θα έχεις τον δικο σου Coach συνέχεια δίπλα σου.

  Θα έχεις όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι με τον δικό σου Coach να σε καθοδηγεί με ΜΟΝΟ 149€!

  Προσθήκη στο καλάθι

Τι περιλαμβάνει το Mega Diet Pack:

Εξατομικευμένα Πλάνα Διατροφής: 20 Πλάνα Διατροφής για κάθε Σωματότυπο και για κάθε Στόχο. Περιλαμβάνει Πλάνα Διατροφής με όλα Τα Διατροφικά Πρωτόκολλα (Συνολικής αξίας 397€):
-Μεσογειακή Διατροφή
-Διαλειμματική Νηστεία 16-8
-Διατροφή Χαμηλών Υδατανθράκων
-Χορτοφαγική Διατροφή
-Πρωτεϊνική Διατροφή κ.α.)
1 Μήνας online Δωρεάν Διατροφικής Συμβουλευτικής : Για έναν ολόκληρο Μήνα θα έχεις μια 15λεπτη συνεδρία ανα εβδομάδα με έναν από τους Nutrition Coaches της ομάδας μας, για να σε βοηθήσει με τις απορίες σου και να σε οδηγήσει χέρι χέρι προς τον στόχο σου με το αντίστοιχο διατροφικό Πλάνο που θα έχεις επιλέξει. (αξίας 97€)
VIP Pass στο Μυστικό γκρουπ των μελών μας στο Fb: Θα αποκτήσεις πρόσβαση στο μυστικό γκρουπ των Nutrifitters όπου έχεις το προνόμιο να λύνεις όλες τις απορίες σου, αλλά και να αλληλεπιδράς με άτομα που έχουν τους ίδιους στόχους και ανησυχίες με εσένα. (Ανεκτίμητης Αξίας)
 Οδηγός με Χρήσιμες Οδηγίες: Θα σου αναλύουμε μέσα στον οδηγό τα πάντα που πρέπει να γνωρίζεις για την προετοιμασία των γευμάτων, μαζί με συνοδευτικές οδηγίες όπου θα σου λύσουν τα χέρια. (αξίας 17€)

Οδηγός με Κυκλικά Προγράμματα για Καύση Λίπους: Ειδικός Οδηγός για να μεγιστοποιήσεις τα Αποτελέσματά σου με κυκλικά Προγράμματα για κάθε επίπεδο και χωρίς εξοπλισμό. Περιλαμβάνει επεξήγηση όλων των ασκήσεων με βιντεο. Ο Συνδυασμός με τον οδηγό Άσκησης από το 1ο βήμα θα δέσει εξίσου κατάλληλα. (αξίας 37€)
Οδηγός με Νόστιμα και Υγιεινά Επιδόρπια: Δεν θέλουμε να σου λήψει η γλυκία γεύση για αυτό περιλαμβάνουμε Δωρεάν έναν ξεχωριστό οδηγό με επιδόρπια που θα σε ξετρελάνουν και θα σου δώσουν την απόλαυση σε όλο το πρόγραμμα χωρίς τύψεις. (αξίας 37€)
Οδηγός Αντιμετώπισης Εθιστικών Φαγητών: Για να μην είσαι επιρρεπής σε κανένα εθιστικό φαγητό έχουμε ετοιμάσει έναν οδηγό με 11 Στρατηγικές που θα σε απαλλάξουν και θα σε ελαφρύνουν. (αξίας 7€)
Εβδομαδιαίος Οδηγός Προετοιμασίας Γευμάτων: Ένας οδηγός όπου θα σου δείξει βήμα προς βήμα πως μπορείς να εξοικονομήσεις χρόνο και να προετοιμάσεις στρατηγικά τα γεύματά σου για όλη εβδομάδα. (αξίας 17€)
​Συμβουλές για να αγαπήσεις τα Λαχανικά: Μπορεί να μην αγαπάς τόσο τις Σαλάτες αλλά επειδή είναι σημαντικές για τον στόχο σου έχουμε ετοιμάσει έναν οδηγό με 3 απλά βήματα ώστε να τις εντάξεις ανώδυνα στη Διατροφή σου. (αξίας 7€)

​Accountability emails: Θα σου στέλνουμε τακτικά email μέσα στον μήνα για να βεβαιωνόμαστε για την πρόοδό σου και να λύνουμε τα προβλήματα που τυχόν προκύψουν. (αξίας 27€)

Τι λένε όσοι δοκίμασαν το Mega Diet Pack:

Call Now
Book Now