Απόκτησε το

Diet MiniPack Σήμερα

Απόκτησέ το μόνο 37€ !
  • MINI DIET PACK

    37,00

    Ένας οδηγός με 11 Πλάνα Διατροφής για κάθε γούστο και κάθε προτίμηση! 

    Ένας προσεγμένος και Αποτελεσματικός οδηγός για να νιώσεις ξανά Άνετα με το Σώμα σου Άμεσα!

    Δεν θα σε αφήσουμε με ένα χαρτί και Χαοτικές επιλογές, αλλά θα σου προσφέρουμε Δωρεάν υποστήριξη και εργαλεία ώστε να εφαρμόσεις τον οδηγό στο καλύτερο δυνατό επίπεδο για εσένα, βάση των αναγκών σου.

Τι θα πάρεις με το Diet MiniPack Σήμερα: Όλα τα παρακάτω είναι Συνολικής Αξίας 325€ από μοναδικά Bonus για να κάνεις το 1ο Επιτυχημένο Βήμα στην Σωματική σου Αλλαγή!

​11 Πλάνα Διατροφής: Για να πετύχεις τον στόχο σου, έχουμε ετοιμάσει 11 Αποτελεσματικές Διατροφές για γυναίκες και Άντρες. (αξίας 197€)
Τα Πλάνα Διατροφής που περιλαμβάνει είναι:
– για Χορτοφάγους
– για αύξηση και τόνωση της Μυϊκής μάζας
– για Αποτοξίνωση
– για Απώλεια Βάρους και Λίπους

Επιλογές για Γλυκά Εναλλακτικά και Θρεπτικά Σνακ: Αν θες να μην στερηθείς την γλυκάδα μέσα στην ημέρα σου, έχουμε ετοιμάσει έναν εύχρηστο και σύντομο οδηγό με γλυκές ιδέες που θα σε εκπλήξουν. (αξίας 17€)
​Υποστήριξη για 1 Μηνα μεσω email: Για κάθε απορία που έχεις σου δίνουμε την άνεση και την δυνατότητα να την λύσεις στέλνοντας μας email για έναν ολόκληρο μήνα, όπου ένα άτομο της ομάδας μας θα σου απαντάει άμεσα, καθοδηγώντας σε προς τον στόχο σου. (αξίας 57€)
​Accountability emails: Θα σου στέλνουμε τακτικά email μέσα στον μήνα για να βεβαιωνόμαστε για την πρόοδό σου και να λύνουμε τα προβλήματα που τυχόν προκύψουν. (αξίας 27€)

Τι λένε όσοι δοκίμασαν το Mini Diet Pack:

Call Now
Book Now