Σου λείπει η καθοδήγηση στη Διατροφή σου;

Ξέρω ότι μπορεί να νιώθεις την ίδια ανάγκη.
Προσωπική εμπειρία: Όταν ξεκινούσα το όνειρο μου μέσω της Nutripass, γύρω στα 5 χρόνια πριν, ήμουν χαμένος.
Χαμένος μέσα σε τόσες πληροφορίες που πραγματικά πήγαινα να σκάσω.
Ο πόνος του ξεκινήματος ήταν τεράστιος και ένιωθα ότι βάδιζα στα τυφλά.
Έτσι αναζήτησα μια λύση: έψαξα και βρήκα τους κατάλληλους ανθρώπους-μέντορες για να με καθοδηγήσουν!
Η συμβολή τους απλά τεράστια λύνοντάς μου τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις.
Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στη Διατροφή.
Στα γραφεία μας έρχονται άτομα εντελώς χαμένα μέσα στην πληροφορία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.
Αποπροσανατολισμένα και αγκιστρωμένα σε Διατροφικές πεποιθήσεις που έχουν καταρριφθεί προ πολλού από την Επιστήμη.
Δεν θέλω να στο παίξω έξυπνος αλλά θέλω να σου τονίσω την σημασία του να έχεις έναν μέντορα-επιστήμονα δίπλα σου και να σου δείχνει βήμα βήμα τον σωστό δρόμο προς την μόνιμη Σωματική Αλλαγή.
Τα αποτελέσματα και η συμμόρφωση-συστηματικότητα μπορεί να 10πλασιαστούν αν έχεις τον σωστό καθοδηγητή.
Κάτι το οποίο εδώ και 3 χρόνια έχουμε εντάξει σε όλα τα Προγράμματα μας όπου το κάθε άτομο που αναλαμβάνουμε έχει ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ των καθορισμένων Συνεδριών αλλά υπάρχει και τακτική επικοινωνία από την πλευρά μας για συνεχή στήριξη και αναπροσαρμογή του Πλάνου.
Γνωρίζουμε ότι οι καθορισμένες συνεδρίες στις οποίες αφιερώνουμε αρκετό χρόνο (και δεν είναι του 15λεπτου όπως είναι σύνηθες στην αγορά)  μπορεί πολλές φορές να μην φτάνουν για αυτό η ενδιάμεση ανοιχτή επικοινωνία που έχουμε δομήσει δρα καταλυτικά στην ενθάρρυνση και στην συνεχή πρόοδο.
Περιττό να σου πω ότι τα ποσοστά επιτυχίας στα Προγράμματα μας με την μέθοδο που έχει δημιουργηθεί και το Σύστημα της Nutripass είναι στο 90-95 % !
Και πάλι δεν θέλω να γνέψω να γένια μου (αν είχα) αλλά πιστεύω τόσο πολύ στην ολοκληρωμένη και ολιστική προσέγγιση των Προγραμμάτων μας και θα ήμουν αφελής να μην σου δώσω μια συνοπτική εικόνα για την εσωτερική διαδικασία, ώστε να γνωρίζεις.
Φυσικά η συνεχής καθοδήγηση καταλαβαίνεις ότι απαιτεί αρκετό προσωπικό χρόνο ο οποίος κανονικά θα κοστολογούνταν.
Ωστόσο επειδή ο στόχος μας είναι μια διαφορετική και πιο αποδοτική Διατροφική προσέγγιση φυσικά δεν τη χρεώνουμε και περιλαμβάνεται Δωρεάν σε όλα τα Προγράμματα μας.
Δεν σταματάμε όμως μόνο εκεί.
Εκτός αυτών υπάρχει ένα ειδικό vip group στο facebook στο οποίο γίνεται μέλος όποιος ξεκινάει την Σωματική του αλλαγή με το σύστημα της Nutripass.
Γίνεται μέρος μιας κοινότητας με κοινούς στόχους και μαθαίνει πρώτος όλα τα Διατροφικά μυστικά και αρκετά Coaching tips βάζοντας ένα ακόμα βοηθητικό μοχλό στο δικό του ταξίδι Σωματικής Αλλαγής.
Η συνεχής στήριξη και η διαφορετικότητα στα Προγράμματά μας απαιτεί και άλλες ”επενδύσεις” από την μεριά μας.
Μια επένδυση είναι ότι μετά το τέλος του κάθε προγράμματος η επαφή για τον έλεγχο της πορείας σου δεν σταματάει αλλά συνεχίζεται. Θέλουμε να πετύχεις στο μέγιστο και κανένα εμπόδιο να μην φρενάρει την πορεία σου.
Όλα τα παραπάνω δημιουργούν μια συμπαγή έννοια της καθοδήγησης που χρειάζεται ο καθένας μας για να συνεχίζει να βελτιώνεται και να επιμένει στο στόχο του.
Αναρρωτήσου…Δεν θα ήταν τελείως διαφορετικό αν είχες έναν μέντορα, καθοδηγητή και επιστήμονα δίπλα σου για την δική σου προσπάθεια;
Θα χαιρόμουν να έπαιρνα αυτό το ρόλο προς τον δικό σου στόχο:)
Για αυτό έχουμε δημιουργήσει Προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για τον δικό σου προσωπικό στόχο με την απόλυτη στήριξη για να τον πετύχεις μέχρι τέλους.
 
Επειδή θέλουμε να σε βοηθήσουμε και να σε στηρίξουμε περισσότερο στην απόφαση σου γνωρίζοντας ότι μπορεί να αναρωτιέσαι.
Μόνο για εσένα που είσαι φανατικός αναγνώστης και διάβασες το συγκεκριμένο κείμενο, σου κάνουμε Δώρο μια Δωρεάν Συμβουλευτική Συνεδρία για να λύσουμε όλες τις απορίες σου και να βρούμε την κατάλληλη προσέγγιση για εσένα.
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μας καλέσεις στο 211 18 24 998 λέγοντας για την << προσφορά του άρθρου>> όταν μιλήσουμε ή να μας στείλεις email στο [email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Call Now
Book Now